در حال بارگزاری ...
دسته بندی ها :

مطالب حوزه کشاورزی هوشمند (14)

پیشرفت تکنولوژی در طول زمان بر روی صنایع مختلف تاثیر گذاشته و استفاده از Drone ها در کشاورزی مثال بسیار خوبی در این زمینه است . Drone ها به منظور ارتقاء زمینه های مختلف کشاورزی از جمله ارزیابی سلامت محصول، آبیاری، نظارت بر محصول، سمپاشی و تجزیه و تحلیل خاک و زمین استفاده می شوند.

اینترنت اشیا می تواند دنیایی که ما در آن زندگی می کنیم را به جهانی با اتومبیل های خودران، صنایع با کارایی بیشتر و شهرهای هوشمند تبدیل کند. در این بین استفاده از تکنولوژی IoT در کشاورزی می تواند بیشترین تاثیر را داشته باشد.

بررسی دقیق IoT در کشاورزی و راه‌حل‌های هوشمند کشاورزی:

ایده‌های نوآورانه و پیشرفت‌های تکنولوژیک به صنعت کشاورزی کمک می‌کند تا تولید افزایش و تخصیص منابع بهینه شود. در اواخر قرن نوزدهم و قرن بیستم، شاهد تعدادی از نوآوری‌های مکانیکی مانند تراکتور و ماشین بودیم. امروزه برای تولید محصولات کشاورزی بیشتر با هزینه‌های پایین‌تر و مصرف بهینه منابع از اینترنت اشیا (IoT) استفاده می‌شود. IoT از راه‌اندازی یک راهکار هوشمند و جامع در کشاورزی تا تولید یک سنسور خاص برای بازار می تواند ایفای نقش کند.

واقعیت مجازی چگونه باعث پیشرفت کشاورزی خواهد شد

کشاورزی یکی از بخش‌های مهمی است که برای بهبود عملکرد خود نیاز اساسی به تکنولوژی دارد. قاره آسیا در این زمینه دارای چشم‌انداز وسیعی است ولی هنوز نیاز به رشد دارد. فقدان بودجه برای گسترش فناوری در کشاورزی از سمت دولت‌ها عامل اصلی عقب ماندگی در این بخش است.

در کشاورزی هوشمند و دقیق، دستگاه‌های با تکنولوژی "اینترنت اشیا"، سیستم‌های مکان‌یابی و فناوری‌های جدید مورد استفاده قرار می‌گیرند که از طریق آنها می‌توان به حل چالش‌های آینده در حیطه نحوه تولید و مدیریت بهتر مواد غذایی دست یافت.

کشاورزی هوشمند، مفهومی فراتر از "اینترنت گاوها" است - قسمت دوم

قدیمی‌ترین حرفه در جهان در معرض تحول و دگرگونی با فناوری IoT قرار گرفته است. کشاورزی هوشمند می‌تواند میزان محصول را تا 5 درصد و سود کلی را تا 20 درصد افزایش دهد.

کشاورزی هوشمند و چالش امنیت غذایی

امروزه امنیت غذایی به یکی از مهمترین اولویت‌های امنیتی کشورها تبدیل شده است. کاهش منابع آبی، کمبود مواد غذایی و لزوم تأمین آن برای کشورهای جهان مسائلی هستند که ظرفیت بالقوه تبدیل به بحران‌های امنیتی را دارند. اینترنت اشیا و هوشمندسازی فرایندهای کاشت تا برداشت محصولات کشاورزی، یکی از راه‌های مقابله با مخاطرات این حوزه است.

بخش کشاورزی برای تامین مواد غذایی 9.6 میلیارد نفر که تا سال 2050 روی زمین زندگی خواهند کرد، با چالش های فراوانی رو به روست. تولید مواد غذایی به رغم دسترسی محدود به زمین های زراعی ، نیاز روز افزون به آب و دیگر عوامل قابل پیش بینی مانند تاثیر تغییرات اقلیمی که تا سال 2050 ، 70 درصد افزایش خواهد یافت، از جمله این چالش هاست.

علی رغم آن که آمارهای متعددی از وجود گرسنگی و سوتغذیه در دنیا حکایت دارد، اتلاف مواد غذایی یکی از موضوعات غم‌انگیزی است که هر ساله و در حجم زیادی در حال وقوع است. علاوه بر این که هشت درصد از تولید گازهای گلخانه‌ای جهانی نیز مربوط به اتلاف مواد غذایی است. یکی از جدیدترین راهکارهای مقابله با اتلاف مواد غدایی، اینترنت اشیا (IoT) می‌باشد.

کاربردهای اینترنت اشیا در صنعت کشاورزی

کشاورزی در آستانه یک تغییر بزرگ قرار دارد. اینترنت اشیا (IoT) و هوش مصنوعی (AI) کشاورزان را قادر می‌سازد تا مدیریت کارامدی بر محصولات کشاورزی و دام‌ها داشته باشند. تجهیزات خودران کشاورزی، سیستم‌های پایش احشام، و راهکارهای دقیق کشاورزی، کشاورزان را توانمند می‌سازد تا جهان رو به رشد را تغذیه و محیط‌زیست ناپایدار خود را کنترل کنند.

با اینترنت اشیا ما دستگاه‌های فیزیکی را به اینترنت متصل می‌کنیم تا تجربه کاربری را تغییر دهیم. طیف وسیعی از امکانات با ورود اینترنت اشیا در دسترس خواهد بود. در این بین، خانه ­های هوشمند بیشتر در رسانه‌ها مورد بحث قرار گرفته است که فقط یک بعد از ابعاد متعدد IoT است.

اینترنت اشیا چگونه به تحول دیجیتال در بخش کشاورزی کمک می‌کند

بخش کشاورزی هم‌اکنون در حال تحول است چراکه کاربردهای اینترنت اشیا (IoT) روش‌های سنتی کشاورزی را دگرگون می‌سازد. با استفاده از مواردی که بخش‌های مختلف بازار را هدف قرار می‌دهند، راهکارهای جدیدی برای رشد بخش‌های دیگر ایجاد می‌شود.

کشاورزی هوشمند، آینده صنعت کشاورزی (قسمت اول)

کشاورزی هوشمند یک مفهوم در حال ظهور در سال‌های اخیر است که به مدیریت مزارع با استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات مدرن برای افزایش کمیت و کیفیت محصولات همراه با بهینه‌سازی نیروی انسانی اشاره دارد.

کشاورزی هوشمند، آینده صنعت کشاورزی است (قسمت دوم)

در مطلب گذشته، چرخه کشاورزی هوشمند مبتنی بر اینترنت اشیا و راهکارهای IoT برای مشکلات کشاورزی بررسی گردید، در این مطلب اتوماسیون در گلخانه‌های هوشمند، استفاده از Drone ها در کشاورزی، طرح اینترنت غذا یا مزرعه در سال 2020 (IoF2020) می‌پردازیم.

درخواست اطلاعات تکمیلی و مشاوره

درصورتی که بر روی هریک از راهکارهای نبکا اعم از راهکارهای هوشمندسازی و نرم‌افزاری، نیاز به اطلاعات تکمیلی، دمو یا مشاوره دارید، لطفا ضمن تکمیل فرم مقابل، شماره تماس و موضوع مورد نظر را در بخش توضیحات ذکر نمایید. همکاران ما با در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.

ما افتخار همکاری با شرکت های زیر را داریم

لیستی از تمام دسته بندی ها
لیستی از تمام تگ های موجود
چراغ هوشمند 1
عملکرد کلید هوشمند 1
هوشمندسازی روشنایی 1
بهترین کلید هوشمند 1
مزایا کلید هوشمند 1
کنترل کلید هوشمند 1
هاب مرکزی 1
اتوماسیون خانگی 1
جاروبرقی هوشمند 1
مینی پروژکتور هوشمند 1
سیستم پخش هوشمند 1
پروژکتور هوشمند 1
یخچال هوشمند 1
سنسور حرکتی هوشمند 1
سنسور در و پنجره 1
تصفیه هوای خانه هوشمند 1
تصفیه خانه هوشمند 1
سنسور شیائومی 1
سنسور تصفیه هوا 1
تصفیه هوای شیائومی 1
تصفیه هوا هوشمند 1
تصفیه هوشمند 1
اسمارت نبکا 1
سنسور هوشمند 3
هاب هوشمند 1
اجاق هوشمند چیست 1
اجاق القای هوشمند 1
اجاق گاز هوشمند 1
اجاق هوشمند 2
هاب matter 1
هاب خانه هوشمند 1
هوشمند سازی خانه 2
هوشمند سازی 1
خانه هوشمند نُبکا 1
ترموستات هوشمند،قفل هوشمند 1
صفحه نمایش هوشمند 1
زنگ درب هوشمند 2
پریز هوشمند 1
دوشاخه هوشمند 1
آرلو پرو 1
آمازون اکو 1
فیلیپس هیو 1
اپل هوم کیت 1
خانه هوشمند؛دوربین هوشمند؛الکسا؛گوگل اسیستنت؛اپل هوم کیت؛فیلیپس هیو؛آمازون اکو؛آرلو پرو؛دوشاخه هوشمند؛پریز هوشمند؛زنگ درب هوشمند؛صفحه نمایش هوشمند؛ترموستات هوشمند،قفل هوشمند؛دستگیره هوشمند؛خانه هوشمند نُبکا 0
امنیت هوشمند 1
خانه هوشمند دوربین هوشمند 0
خانه هوشمند ؛ دوربین هوشمند 0
خانه هوشمند؛دوربین هوشمند 0
خانه هوشمند؛ دوربین هوشمند 0
تصفیه هوای هوشمند 2