در حال بارگزاری ...
دسته بندی ها :

مطالب حوزه اینترنت اشیا IoT (234)

پنج روند رو به رشد شهرهای هوشمند در سال 2018

با کمک تکنولوژی های ارتباطات و اطلاعات (ICTs) که برای بهبود عملیات، خدمات و کیفیت زندگی طراحی شده اند، به نظر می رسد شهرهای هوشمند در سال 2018 شاهد پیشرفت های عمده ای باشند. توسعه سریع اینترنت اشیا (IoT) و اکوسیستم دستگاه های متصل به هم، روند پیشرفت شهرهای هوشمند را در سرتاسر جهان تسریع می کند.

آیا کسب‌وکارتان آماده پذیرش IOT است

یا به‌عنوان صاحب یک کسب‌وکار آماده پذیرش این فناوری جدید یعنی اینترنت اشیا هستید؟ حتی اگر به‌طور مستقیم با فناوری سر و کار ندارید، اینترنت اشیا تاثیر بسیار زیادی روی چگونگی انجام کسب‌وکارها خواهد گذاشت. در ادامه به توضیح این تاثیرات می‌پردازیم.

Nobka_How IoT is disrupting the logistics industry and spurring opportunities.jpeg

شرکت Tesla در حال توسعه ی نمونه ای برای کامیون های خودران است که در مسیرهای طولانی رفت و آمد داشته باشند، این خبر نشان دهنده ی چگونگی استفاده از تکنولوژی های در حال ظهور است که به طور عمده باعث دگرگونی در صنعت لجیستیک می شوند.

اینترنت اشیا تلفیق بهینه ای از فرآیندها، داده ها و ارتباطات مردم که به صورت هوشمندانه ای از طریق اینترنت به یکدیگر مرتبط هستند را فراهم می کند. هدف IoT در بخش خودرو، بهینه سازی تعاملات انسان با انسان، ماشین با ماشین و انسان با ماشین است که منجر به بهبود فعالیت های روزانه ی مردم می شود.

با پیشرفت تکنولوژی و افزایش استفاده از گوشی های هوشمند و تبلت، کاربران برای اشتراک گذاری اطلاعات از روش های جدیدی استفاده می کنند در نتیجه مربیان و معلمین در حال یافتن راه هایی برای استفاده از این ابزار و تکنولوژی برای افزایش سطح یادگیری هستند.

با توجه به روند پیشرفت تکنولوژی در سال های اخیر، کاربرد اینترنت در همه ی بخش های زندگی ما انکار نشدنیست وبدین ترتیب بیشتر افراد تمایل به استفاده از دستگاه های هوشمند چندگانه را دارند.

در دنیای امروز، خودروها به طور مستقل می توانند در خیابان ها رانندگی کنند، یخچال ها مواد غذایی مورد نیاز را به فروشگاه سفارش دهند و سیستم تهویه هوای خانه به صورت خودکار در نبود افراد تنظیم می شود. همه ی این ها به معنای ارتباطات هوشمندیست که که در زندگی روزمره نقش دارند و لباس های هوشمند می تواند قدم بعدی توسعه ی اینترنت اشیا باشد.

Cisco با همکاری Teradata اینترنت اشیا خود را برای پیشرفت شهرهای هوشمند توسعه می بخشد. شرکت Teradata اعلام کرده است که با Cisco در حال همکاری برای یافتن راهکاری جهت انتقال دیجیتال داده ها با تمرکز بر شهرها و جوامع هوشمند است.

بزرگراه هایی که فکر میکنند و ماشین هایی که ارتباط برقرار می کنند

برخلاف ماشین ها که در طول سال های اخیر به طور مشخصی تکامل پیدا کرده اند، رانندگی اینطور نبوده است. ما همچنان هنگام رانندگی به یکدیگر علامت می دهیم، بوق می زنیم و در طول ساعات ترافیک به کندی حرکت می کنیم.

هدف استفاده از تکنولوژی اینترنت اشیا، تغییر در کسب و کار و صنایع است. پیش بینی می شود که تکنولوژی IoT تا سال 2025 به ارزش اقتصادی معادل 11.1 تریلیون دلار برسد.

بر اساس گزارش موسسه EDUCAUSE، تنها در سال 2015 بیش از 13.4 میلیارد دستگاه در سراسر جهان متصل شده است که تقریبا دو برابر جمعیت انسانی هاست.

مدتی قبل از پیدایش اینترنت اشیا، صنعت مراقبت های بهداشتی و درمانی از تله متری – گردآوری داده ها از راه دور- برای کمک به بهبود روند درمان در بیماران استفاده می کرد بنابراین می توان گفت این صنعت به نوعی از پیشگامان تکنولوژی اینترنت اشیا محسوب می شود اما هدف IoT صرفا جمع آوری داده ها نیست بلکه اینترنت اشیا با اتصال به داده های آزاد و دسترسی به اطلاعات پزشکی بیماران، روند درمان را بهبود می بخشد.

در چند سال اخیر، حملات سایبری مرتبط با IoT زیاد بوده است و در نتیجه حفظ امنیت سایبری اهمیت زیادی پیدا کرده است.

مفهوم "ساختمان هوشمند" در ذهن اکثر افراد در این موارد خلاصه می شود: (بهره وری از انرژی و روش های حفاظتی مانند LEED ، وجود محصولات هوشمند مانند آشکارساز یا ترموستات هوشمند در ساختمان) اگرچه این موارد در ساختمان های هوشمند وجود دارند اما به طور کامل توانایی های آن را بیان نمی کنند.

IoT تاثیرات گسترده ای بر حفظ محیط زیست دارد. افزایش بهره وری در تولید از طریق اینترنت اشیا به صرفه جویی در مصرف انرژی کمک می کند و کلان داده ها با کمک سیستم های نظارت بر آب و هوا، اطلاعات مفیدی در مورد محیط هایی که بر سلامت ما تاثیر می گذارند فراهم می آورند. با این حال IoT روش های جالبی برای رسیدگی به جنبه های مختلف حفاظت از محیط زیست و تغییرات آب و هوایی و جلوگیری از جنگل زدایی و شکار دارد.

شهر هوشمند مجموعه ای به هم پیوسته از تکنولوژی اطلاعات و ارتباطات است که در جهت ارتقا عملکرد سرویس های شهر و بهبود کیفیت زندگی شهروندانش با یکدیگر همکاری می کند. قابلیت زندگی یا Livability یکی از عوامل کلیدی در شهرهای هوشمند است و بخشی از اصول شهر هوشمند به حداقل رساندن استفاده از منابع و کاهش هزینه های کلی است.

اینترنت اشیا نقش مهمی در آینده ی شهرهای هوشمند ایفا می کند. IoT می تواند در حوزه های مختلف خدمات توسط دولت ها برای ایجاد محیطی دوستانه در شهرها استفاده شوند. دستگاه های مجهز به سنسوها می توانند تاثیرات محیط زیست بر شهرها را کنترل و اطلاعات مربوط به فاضلاب ها، کیفیت هوا و جمع آوری زباله ها را جمع آوری نمایند. علاوه بر این، چنین دستگاه هایی می توانند به نظارت بر جنگل ها، رودخانه ها، دریاچه ها و اقیانوس ها کمک کنند.

پیشرفت تکنولوژی در طول زمان بر روی صنایع مختلف تاثیر گذاشته و استفاده از Drone ها در کشاورزی مثال بسیار خوبی در این زمینه است . Drone ها به منظور ارتقاء زمینه های مختلف کشاورزی از جمله ارزیابی سلامت محصول، آبیاری، نظارت بر محصول، سمپاشی و تجزیه و تحلیل خاک و زمین استفاده می شوند.

اینترنت اشیا می تواند دنیایی که ما در آن زندگی می کنیم را به جهانی با اتومبیل های خودران، صنایع با کارایی بیشتر و شهرهای هوشمند تبدیل کند. در این بین استفاده از تکنولوژی IoT در کشاورزی می تواند بیشترین تاثیر را داشته باشد.

معماران و برنامه ریزان شهری در جهان با نهادهای عمومی و جامعه شناسان درباره پارامترهایی که "شهر هوشمند" را تعریف می کنند، اختلاف نظر دارند. از آنجا که شاخص های تعریف یک شهر هوشمند بسیار گسترده و متضاد هستند، کارشناسان دستیابی به یک تعریف واحد و جامع را الزامی می دانند تا برای تمامی نهادها، سازمان ها و همچنین عموم مردم قابل پذیرش باشد.

با افزایش ادغام تکنولوژی اینترنت اشیا در زندگی روزمره، بهبودی چشمگیری در خدمات بیمارستانی دیده می شود. اینترنت اشیا به بیماران این امکان را می دهد تا خود، کنترل وضعیت را در دست بگیرند و پزشکان و کارکنان بیمارستان را قادر می سازد تا موثرترین مراقبت های ممکن را ارائه دهند.

افزایش محبوبیت به کارگیری تکنولوژی اینترنت اشیا ، فرصت‌های زیادی برای بهره برداری افراد از موقعیت به وجود آمده ، فراهم می‌آورد. در واقع ، IoT مانند اقیانوسی از کلان داده‌هاست که می‌تواند به شهرها برای پیش بینی‌های دقیق ، ارائه‌ی خدمات پزشکی به هنگام، biochips و تعمیر و نگهداری تجهیزات و ماشین آلات کمک کند و همین امر بر روند درآمدزایی در حوزه‌های مختلف تاثیرات چشمگیری داشته است.

پروسه‌ی جمع آوری زباله ، مسئله‌ی مهمی برای ارائه دهندگان خدمات شهری است. روش سنتی جمع آوری زباله‌ها پروسه‌ای پیچیده و زمانبر است که به نیروهای انسانی زیادی نیاز دارد و با تکنولوژی‌های امروز سازگار نیست. مدیریت نامنظم جمع آوری زباله شامل ضایعات خانگی ، صنعتی و زباله‌های زیست محیطی یکی از دلایل اصلی بسیاری از مشکلات بشر است. سوء مدیریت در جمع آوری زباله‌ها باعث ایجاد آلودگی بیماری‌های مختلف می‌شوند و تاثیرات نامطلوبی بر بهداشت موجودات زنده خواهند داشت.

مشتریان رایانش ابری (Cloud Computing) باید از ارائه‌ی اقدامات امنیتی مناسب برای جلوگیری از تهدیدات ، اطمینان کامل داشته باشند. آن‌ها به این تضمین نیاز دارند تا بتوانند تصمیمات مناسبی برای کسب و کار خود اتخاذ نمایند. یکی از اولین نشانه‌های این نیاز، وجود تعداد بالای درخواست محاسبات است. رایانش ابری دارای پتانسل قابل توجهی برای بهبود امنیت و انعطاف پذیری در رفع مشکلات است.

راهکارهای ساخت یک بیمارستان هوشمند

اتوماسیون حوزه سلامت یکی از ضروری‌ترین و شاید دشوارترین کارهای جهان است. هر ساله مقدار زیادی هزینه برای آزمایش و حل مشکلات آن صرف می‌شود، اما بسیاری از مشکلات و سؤالات همچنان ادامه دارد. موضوع اصلی شامل تعامل مناسب بین سیستم‌های مختلف، به ویژه تبادل داده‌ها در سطح شهری، منطقه‌ای و فدرال است.

نگاهی به کاربردهای اینترنت اشیا در تولید

در طول تاریخ ، بیشتر تولیدات به دست کارگران انجام گرفته است. زمانی که انقلاب صنعتی به اوج رسید ، همکاری ماشین‌آلات با کارگران شروع شد تا در مدت زمان تولید تسریع شود، کیفیت محصولات ارتقا یابد و در آخر راندمان افزایش پیدا کند. در حال حاضر، اینترنت اشیا (IoT) برای افزایش بهره‌وری، قابلیت اطمینان و قابلیت دسترسی به منابع مالی، به دنبال راه تازه‌ای برای تبدیل مواد خام به محصولات آماده برای ورود به بازار است.

Nobka smart home

تکنولوژی ساختارهای قدیمی را تغییر داده و خانه‌ها از این تغییر و تحولات جدا نیستند. از سال 2017 برای داشتن یک خانه‌ی هوشمند شما مجبور نیستید در یک خانه‌ی ویلایی مجزا زندگی کنید. پیشرفت اینترنت اشیا (IoT) ، شهرهای هوشمند، تکنولوژی ZWave و ZigBee و انفجار فناوری‌های تلفن همراه و راه‌اندازی آن، همگی راه را برای آپارتمان‌های هوشمند هموار کرده‌اند.

نقش اپلیکیشن‌های تلفن همراه در اینترنت اشیا

اینترنت اشیا (IoT) بخش قابل توجهی از زندگی ما را تشکیل می‌دهد و بسیاری از فعالیت‌های روزانه را آسان‌تر می‌کند. اما اینترنت اشیا واقعاً چیست؟

روش‌های هوشمند نظارت بر کیفیت آب استخر

راه‌های زیادی برای نظارت بر کیفیت آب استخر وجود دارد که از میان آن‌ها می‌توان به نظارت بر مواد شیمیای تجاری تا کیت‌های آزمایشی اشاره نمود. بااین‌حال انتخاب بهترین سیستم مانیتورینگ استخر با توجه به نیازهای مشخص افراد صورت می‌گیرد.

ارزش آفرینی اینترنت اشیا (IOT)

با گسترش پدیده‌ی اینترنت اشیا Internet of Things ‪(IoT)، گرفتاری‌ها برای نوآوری در مدل کسب و کار هم افزایش یافته‌است. دیگر کامل کردن چارچوب‌های شناخته‌شده و ساده‌سازی مدل‌های پیاده‌ شده‌ی کسب و کارهای موجود کافی نخواهد بود. کمپانی‌ها امروزه برای بهره‌ بردن از فرصت‌های جدید ابر محور (cloud-based) نیاز به بازبینی اساسی در اصول مربوط به ارزش‌آفرینی (value creation) و ضبط ارزش (value capture) در کسب و کار خود دارند.

این روزها اینترنت اشیا تقریباً در همه‌ی جوانب زندگی ما نقش پررنگی دارد و اگرچه اصطلاح نسبتاً جدیدی است اما مفهوم این تکنولوژی در طی دهه‌های گذشته فراگیر بوده است. بااین‌وجود، تعریف کامل از اینترنت اشیا شامل جهانی فراتر از صفحات چند رسانه‌ای است که دنیای فیزیکی را به صورت به‌هنگام با اینترنت ادغام می‌کنند.

آینده دستگاه‌های هوشمند با قابلیت پردازش زبان طبیعی (محاوره‌ای)

اینترنت اشیا و هوش مصنوعی عمیقاً با یکدیگر مرتبط هستند. دستگاه‌های IoT داده‌های بسیار حجیم تولید می‌کنند و پردازش این دادها نیازمند روش‌های هوشمندی است که با هوش مصنوعی و یادگیری ماشین امکان پذیر می‌گردد. ازاین‌رو، با گسترش سریع دستگاه‌ها و سنسورهای متصل و شبکه‌ای، نقش فناوری‌های هوشمند در این حوزه به شدت در حال رشد است.

اینترنت اشیا و رشته‌های ورزشی

انقلاب بزرگی در رشته‌های ورزشی از طریق اینترنت اشیا به وجود آمده است. نوآوری‌های زیادی برای تغییر در نحوه بازی‌ها و نحوه‌ی تماشای بازی‌های موردعلاقه‌ی ما وجود دارد.

آینده‌ی امروز: نگاهی به تکنولوژی رستوران‌های هوشمند

اخیراً تعدادی رستوران یک تجربه کامل غذایی به صورت خودکار را ارائه کرده‌اند. آینده‌گرایی بسیار جالب و هیجان انگیز است، اما امروزه اتوماسیون محل کار واقعاً شبیه چیست؟

همه چیز بر آینده دیجیتال متمرکز است

اینترنت اشیا (IoT) اطلاعات ارزشمندی در مورد کاربران، محصولات و فرایندها ارائه می‌دهد. این اطلاعات منجر به تصمیم گیری‌های بهبودیافته و کارایی بیشتر می‌شود. تعاملات داخلی همچنین استفاده از تکنولوژی‌های کلیدی مانند واقعیت مجازی AR، روباتیک و درون‌ها را تسهیل می‌کند. اما فایده IoT برای سازمان‌ها و ذی‌نفعانشان چیست؟ امسال سبیت بر IoT و تکنولوژی‌های کلیدی مرتبط با آن متمرکز بود.

اینترنت اشیا، گردشگری و فرصت‌های پیشرو

صنعت گردشگری با وجودی که همواره به دنبال آخرین نوآوری‌ها است با این وجود به نظر می‌رسد از تکنولوژی اینترنت اشیا و فرصت‌های مرتبط به آن غافل مانده است.

اینترنت اشیا و یخچال‌های هوشمند چگونه به تازه نگه داشتن مواد غذایی کمک می‌کند

یخچال Farmer با بکارگیری سرویس‌های اینترنت اشیا (IoT) تازه بودن و سالم بودن غذا را به راحتی برای افراد تأمین می‌کند. AT&T ارائه دهنده اصلی پلتفرم مقیاس‌پذیر برای اتصال یخچال‌های هوشمند این شرکت می‌باشد.

خانه هوشمند؛ تاریخچه پروتکل‌های بیسیم و اهمیت آنها

اگر شما در صنعت اینترنت اشیا مشغول به فعالیت هستید، احتمالاً از طریق گزارشات سالانه و داده‌های آماری، با فرصتهای پیش روی خانه‌های هوشمند، آشنا هستید. بر اساس گزارشی از شرکت Crimson Hexagon که اخیراً منتشر شده است، از سال 2014 تا 2017 مسائل مرتبط با تکنولوژی خانه‌های هوشمند، با علاقه‌مندی بیش از 60% از سوی مصرف‌کنندگان مواجه شده است.

شهرهای هوشمند و اکوسیستم تکنولوژی (قسمت هفتم) مشارکت شهروندی

جنبه ی مکمل شهر هوشمند مشارکت شهریست، هدف این موضوع مهار تکنولوژی در راستای مشارکت بیشتر با شهروندان است که بخشی از آن تلاش برای دسترسی به اطلاعات جمعی شهرها و بخش دیگر برای درک بهتر آنچه شهروندان انجام می دهند و در زندگی روزانه به آن احتیاج دارند، می باشد.

شهرهای هوشمند و اکوسیستم تکنولوژی (قسمت ششم) کلان داده و تحلیل داده ها

ماهیت شهر هوشمند تولید مقادیر قابل توجهی از داده ها در طول روز می باشد. طبق آنچه پیش از این گفته شد؛ برای مثال IoT و داده های آزاد، شهرها را به سمت جمع آوری و ایجاد مقادیر قابل توجه داده های در دسترس پیش می برند...

شهرهای هوشمند و اکوسیستم تکنولوژی (قسمت پنجم) داده های آزاد

روند قابل توجه دیگر در شهرهای هوشمند گسترش و بهره برداری از داده های آزاد است. داده های آزاد در مفهوم شهر هوشمند به سیاست عمومی که سازمانها بویژه سازمانهای دولتی را تشویق به در دسترس قرار دادن رایگان مجموعه ی داده ها می کند، گفته می شود.

شهرهای هوشمند و اکوسیستم تکنولوژی (قسمت چهارم) رایانش ابری و رایانش لبه

رایانش ابری (cloud computing) تاثیر به سزایی بر توسعه ی شهرهای هوشمند از طریق مدیریت و به انجام رساندن سرویس ها و توانمند ساختن هر چه بیشتر شرکت ها در بازار شهر هوشمند داشته است.

شهرهای هوشمند و اکوسیستم تکنولوژی (قسمت سوم) سیستم های سایبر فیزیکی و IoT

سیستم های سایبر فیزیکی و IoT (اینترنت اشیا) که به صورت کلی به عنوان پل ارتباطی بین تجهیزات فیزیکی و اینترنت تعریف شده اند، در پیشرفت شهر هوشمند نقش کلیدی دارند.

اینترنت اشیا (IoT) در آشپزخانه

اینترنت اشیا (IoT) قرار است زندگی روزمره ما را دچار تغییر و تحول کند. در حال حاضر، این موضوع بیشتر در داخل و اطراف خانه تمرکز دارد. در چهار دیواری خانه‌ها، فرصت و پتانسیل بسیار بالایی برای محصولات در زمینه اینترنت اشیا وجود دارد تا زندگی ما را ساده‌تر، امن‌تر کند و از دغدغه‌های ما بکاهد.

فناوری‌های جدید روشنایی LED نه تنها راهی برای صرفه‌جویی در هزینه‌های مصرف انرژی می‌باشد، بلکه یک فرصت برای شهرداری‌ها جهت دستیابی به کنترل بیشتر و هوشمندسازی روشنایی در شهرها را فراهم می‌آورد.

8 ویژگی اساسی یک راهکار  اینترنت اشیا (IoT)

از دیرباز، عدد 8 در فرهنگ چینی به عنوان نماد خوش شانسی بیان شده است و علت این مسئله نحوه تلفظ آن در زبان چینی می‌باشد که مشابه با چگونگی بیان کلمه موفقیت و ثروت می‌باشد. در حالی که تعداد زیادی از اعداد دیگر نیز وجود دارد که شانس می‌آورند، ولی هماهنگ با مطلب ما، 8 مورد هستند که بسیار اهمیت دارند، البته اگر شما خواهان موفقیت خلاقانه در صنعت اینترنت اشیا هستید.

5 روش که توسط آن IIoT باعث انقلاب در صنایع نفت و گاز خواهد شد

اینترنت اشیا برای صنایع (IIoT or Industry 4.0)، آینده صنعت نفت و گاز می‌باشد. در حالیکه اینترنت اشیا (IoT) شامل شبکه‌ای از دستگاه‌ها، سنسورها و نرم‌افزارها، تغییرات محسوسی را در زندگی روزمره مصرف کنندگان به همراه می‌آورد، ولی این صنعت خاص از این کاروان عقب مانده است.

پایش شاخصه‌های بیومتریک و اینترنت اشیا : عصری نوین در صنعت سلامت دیجیتال

اینترنت اشیا یا IoT فرصت‌های بی‌پایانی برای بهره‌وری در صنعت مراقبت‌های بهداشتی ارائه می‌دهد. یکی از برجسته‌ترین محصولات این هم آمیختگی فناوری و مراقبت‌های بهداشتی، مفهوم سلامت دیجیتال است که محصول همگرایی اینترنت اشیا و مراقبت‌های بهداشتی می‌باشد. تمرکز این عصر نوین روی پایش شاخصه‌های بیومتریک می‌باشد.

بلوتوث 5 و نقش آن در اینترنت اشیا

اگر یک ماشین مدرن و یا یک گوشی هوشمند دارید، حداقل برای یک‌بار هم که شده حتماً از بلوتوث استفاده کرده‌اید. این روزها کاربرد بلوتوث تقریباً در همه‌جا مثل بلندگو، هدفون بی‌سیم، اتومبیل‌ها و حتی وسایل پزشکی دیده می‌شود.

اینترنت اشیا به یک موضوع داغ در گفتگوهای روزمره تبدیل شده است. اینترنت اشیا ( IoT ) دقیقا چیست و لامپ هوشمند چگونه باید با آن ارتباط برقرار کند. در این مطلب به این سوالات پاسخ داده خواهد شد.

6 کاربرد جالب اینترنت اشیا در بهداشت و درمان

با ظهور اینترنت اشیا (IoT) شاهد پیشرفت‌های هیجان‌انگیزی در قرن 21 خواهیم بود. اگرچه اغلب IoT با تولیدات، انبارداری و کارخانجات هوشمند آینده مرتبط است، اما تنها به این موارد محدود نمی‌شود و شاهد پیشرفت‌های قابل توجهی در بخش‌های بهداشتی و درمانی نیز هستیم.

شهرهای هوشمند و اکوسیستم تکنولوژی

شهر هوشمند شهری خلاقانه است که تکنولوژی های اطلاعاتی و ارتباطی (ICT) و دیگر وسیله ها را برای بهبود کیفیت زندگی، کارایی سرویس ها و عملکردهای شهری به کار میگیرد تا نیازهای فعلی و آینده ی نسل ها را با در نظر گرفتن جنبه های اقتصادی، اجتماعی و محیطی با اطمینان برآورده کند.

شهرهای هوشمند و اکوسیستم تکنولوژی (قسمت دوم) شبکه و ارتباطات

پیچیدگی تکنولوژی شهر هوشمند و سرویس های اکوسیستم به راهکاری جامع برای ایجاد شبکه و برقراری ارتباطات نیاز دارد تا از طیف گسترده ای از نیازها پشتیبانی کند. این طیف شامل نظارت بر بدنه ی تشکیلات اقتصادی رسانه های دیجیتالی، امنیت خانگی و حمل و نقل شهری می باشد.

شهر هوشمند و هر آنچه که باید بدانید

شهرهای هوشمند، تجسم رویایی در آینده نیستند بلکه به لطف راهکارهای نوآورانه اینترنت اشیا (IoT)، بسیاری از آنها در حال حاضر فعال و یا به سرعت در حال گسترش می‌باشند. مدیران شهری از شبکه‌های دامنه بالا-مصرف پایین یا (LPWAN) برای برقراری ارتباط و بهبود زیرساخت‌ها، بهره‌وری، راحتی و کیفیت زندگی ساکنین و بازدیدکنندگان استفاده می‌کنند.

آشنایی با مهمترین پروتکل‌های ارتباطی شهر هوشمند، قسمت اول

یکی از پیش نیازهای اساسی هوشمندسازی شهرها، ایجاد بسترهای ارتباطی مورد نیاز برای ایجاد ارتباط بین اشیا، سنسورها و محرک‌ها در یک شهر است. دو فاکتور اساسی برای یک پروتکل ارتباطی در ابعاد شهر، مصرف پایین انرژی و دامنه بالای آن است. در این مطلب سه پروتکل مهم و شناخته شده این اکوسیستم مورد بررسی و مقایسه قرار خواهد گرفت.

در قسمت قبل با دلایل اهمیت پلتفرم اینترنت اشیا و همچنین علت تکثر پلتفرم‌ها و معیارهای انتخاب یک پلتفرم مناسب آشنا شدیم. در این قسمت با ابعاد دیگری از پلتفرم‌های اینترنت اشیا و شهر هوشمند آشنا می‌شویم.

در دو قسمت گذشته با پروتکل های NB-IoT و LoRa آشنا شدیم. در این مطلب به بررسی دیگر پروتکل ارتباطی شهر هوشمند و یکی از پایه‌ای ترین آنها، ینی Sigfox می پردازیم و با مزایا و معایب آن آشنا خواهیم شد.

8 رویکرود که در آن به کمک IoT صنعت گردشگری متحول خواهد شد

گردشگری یکی از بزرگترین صنعت‌هایی است که در سطح بالایی از رقابت قرار دارد و مشتریان همیشه از آن خلاقیت و مقرون به صرفه بودن هزینه را انتظار دارند. برای این کسب و کار به توجه به فشار بالای رقابت و تقاضا برای خدمات بهتر در کنار هزینه‌های پایین، اولین راهکار IoT می‌باشد.

تجزیه و تحلیل و کاربرد IoT در صنعت نفت و گاز; قسمت اول

استخراج و حمل ‌و نقل نفت و گاز همواره با چالش‌های فراوانی مواجه بوده است. شرکت‌ها برای حفظ رقابت در این صنایع باید به‌طور مداوم در تلاش برای تولید نفت خام و محصولات تصفیه ‌شده با هزینه کم باشند. همچنین علاوه بر جستجو برای ذخایر نفت و گاز جدید، شرکت‌ها باید در جهت افزایش دارایی‌های خود تلاش نمایند. از طرفی رعایت اصول استانداردهای زیست ‌محیطی ایجاب می‌کند در عملیات استخراج و توزیع، کنترل دقیق‌تری بر توزیع انرژی اعمال شود.

تجزیه تحلیل تکنولوژی و کاربرد اینترنت اشیا در صنایع نفت و گاز; قسمت دوم

در حال حاضر موارد استفاده‌ی IoT در کاهش زمان تولید ناخالصی (NPT) در صنایع نفت و گاز ارزش زیادی دارند. باید توجه داشت راه‌اندازی یک شبکه‌ی IoT نفت و گاز برای یک منطقه‌ی دورافتاده کاملاً چالش‌برانگیز است. اغلب برای راه‌اندازی شبکه در چنین شرایطی مشکلاتی مثل عدم دسترسی به شبکه‌ی سلولی برای پوشش دهی اینترنت و هزینه‌ی بالا برای اتصالات ماهواره‌ای یا سیمی وجود دارد. در بسیاری از موارد شبکه‌های توان پایین (LPWAN) جایگزینی مناسب برای ارتباطات M2M در نفت و گاز هستند.

راهکارهای غلبه بر چالش‌های اینترنت اشیا در سراسر جهان

طبق تحقیقات انجام شده در سال2017، 8.4 میلیارد دستگاه هوشمند وجود داشته که با توجه به پیشرفت تکنولوژی این مقدار به 20 میلیارد در سال 2020 خواهد رسید. در این راستا تعدادی از چالش‌ها و مسائل مربوط به IoT، از ایجاد امنیت تا یکپارچه‌سازی ارتباطات وجود دارند که ادغام بسیاری از این مسائل با هم پیچیدگی‌ها و چالش‌هایی را ایجاد کرده است.

امروزه تقریبا دو سوم از اپلیکیشن های متنوعی که برای گوشی های تلفن همراه موجود است به سلامتی، بهداشت و شناخت داروها اختصاص دارد. با این حال ، با افزایش تعداد اپلیکیشن های در دسترس، نگرانی ها در مورد امنیت اطلاعات مهم نیز افزایش می یابد. به همین دلیل تکنولوژی محیطی امن برای افزایش عملکرد این اپلیکیشن ها ارائه می دهد.

اپلیکیشن های مراقبت درمانی گوشی های هوشمند می توانند به بیماران جهت برقراری ارتباط با پزشکان و تسهیل در روند درمان کمک کنند. در ادامه عوامل تاثیرگذار در توسعه ی برنامه های سلامت و درمان در سال 2018 بررسی می شوند.

طبق آخرین آمار، تعداد محصولات هوشمند از سال 2018 تا سال 2025 سه برابر می شود و 75 میلیارد دستگاه بزرگ هوشمند در سراسر جهان نصب خواهد شد. با توجه به رشد در حال پذیرش تکنولوژی‌های هوشمند در سراسر جهان، مزایای استفاده از این تکنولوژی برای مصرف کنندگان و جوامع همراه با مدل های کسب‌و‌کار افزایش می یابد و در این بین استفاده از مزایای این تکنولوژی در خانه های هوشمند بیش از پیش دیده می‌شود.

هدف از ارتباطات و عملکرد یک خانه‌ی هوشمند ایجاد محیطی امن و متصل با کنترل یکپارچه برای کاربران است. در ادامه مشکلاتی که برای ارتباطات خانه‌های هوشمند وجود دارد مطرح شده و سپس به راه‌حل‌های پیشنهادی برای هریک اشاره می شود

زمانی که صحبت از زیرساخت‌های اینترنت اشیا می‌شود ، اکثر مردم بلافاصله به سرورهایشان فکر می‌کنند ، اما درنظر گرفتن تقاضای روزافزون اهمیت بیشتری دارد.

زمانی که صحبت از زیرساخت‌های اینترنت اشیا می شود ، اکثر مردم بلافاصله به سرورهایشان فکر می‌کنند ، اما درنظر گرفتن تقاضای روزافزون اهمیت بیشتری دارد. حال سوال اینجاست که وقتی تعداد زیادی از دستگاه‌ها به طور همزمان به شبکه متصل می‌شوند تا جریان داده‌ها را همزمان ارسال کنند چه اتفاقی می‌افتد ؟

تکنولوژی در هر صنعتی از جمله مراقبت و درمان تغییراتی را به وجود آورده است. در این راستا مراقبت‌های بهداشتی با به کارگیری اینترنت اشیا ، انقلابی در تشخیص و درمان بیماری به جود آورده اند. هنگامی که صحبت از اینترنت اشیا به میان می‌آید، مزایای زیادی از جمله بهبود کارایی و کیفیت خدمات با استفاده از دستگاه‌های پزشکی مطرح می‌شوند.

تکنولوژی در هر صنعتی از جمله مراقبت و درمان تغییراتی را به وجود آورده است. در این راستا مراقبت‌های بهداشتی با به کارگیری اینترنت اشیا ، انقلابی در تشخیص و درمان بیماری به جود آورده‌اند. هنگامی که صحبت از اینترنت اشیا به میان می‌آید، مزایای زیادی از جمله بهبود کارایی و کیفیت خدمات با استفاده از دستگاه‌های پزشکی مطرح می‌شوند.

روند جدید فناوری در بهداشت و درمان ( قسمت اول)

شکی نیست که آخرین روندهای مراقبت‌های بهداشتی، ما را قادر به داشتن زندگی طولانی‌تر، سالم‌تر و بهتر می‌سازد. این روند جهانی به گونه ایست که پیش‌بینی می‌شود سال 2018 با ارائه‌ی راهکارهای پیشرفته در سیستم‌های بهداشتی غنی‌تر شود. بیمارستان‌های هوشمند و جراحی‌های روباتیک تحولاتی در این زمینه هستند که در سال‌های آینده به یک امر بدیهی تبدیل می‌شوند.

روند جدید فناوری در بهداشت و درمان – قسمت دوم

این روزها، روندهای مراقبت‌های بهداشتی مختلفی را می‌توان مشاهده کرد که به صورت گسترده‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرند. تکنولوژی‌های مورد استفاده طیف گسترده‌ای شامل راهکارهای IoT تا امنیت مبتنی بر رایانش ابری، واقعیت مجازی و کلان داده‌ها را در بر می‌گیرند که در نهایت منجر به بهبود در مراقبت از بیمار خواهند شد.

تجارت الکترونیک در دنیای اینترنت اشیا - قسمت اول

تجارت الکترونیک، بی‌تردید، به‌زودی بزرگترین بخش اقتصاد جهانی خواهد شد. در حال حاضر فروشندگان اینترنتی از قدرت داده‌های بزرگ (Big Data) برای پیش بینی رفتار مشتری و پیشنهاد محصولات به مشتریان، استفاده می‌کنند ولی سوال اساسی این است که اینترنت اشیا چه زمانی وارد این بازی خواهد شد؟

اینترنت اشیا (IoT)، جدیدترین اتفاق عصر تکنولوژی می‌باشد، به گونه‌ای که در همه جا در حال وقوع است. اینترنت اشیا شامل تمام وسایل روزمره اطراف ماست که به اینترنت متصل هستند. این دستگاه‌ها مقادیر زیادی از داده‌ها را ارسال و دریافت می‌کنند و ما به صورت روزانه از این دستگاه‌ها استفاده می‌کنیم: گوشی‌های هوشمند، دستیارهای صوتی ، تلویزیون‌های هوشمند و برای بعضی از ما حتی یخچال‌های هوشمند. این دستگاه‌ها مزیت‌های بی‌شماری را وارد زندگی ما می‌کنند، بااین‌حال فرصت‌های تجاری بسیاری نیز برای صنایع مختلف هستند.

تفاوت‌ها و شباهت‌های تکنولوژی Z-Wave و Zigbee و کاربرد آن‌ها در هوشمند سازی

Z-Wave و Zigbee هر دو تکنولوژی‌های بی‌سیم با توپولوژی مش توان پایین هستند که برای انتقال مقادیر کوچک داده‌ها از فاصله کوتاه تا متوسط، طراحی ‌شده‌اند. بااین‌حال بین این دو تکنولوژی تفاوت‌هایی وجود دارد.

تأثیر فناوری رایانش لبه در اینترنت اشیا

تکنولوژی اینترنت اشیا به‌سرعت در حال پیشرفت و تکامل است، در حال حاضر طیف گسترده‌ای از ذینفعان در حال مطالعه‌ی دقیق چگونگی توزیع زیربنای محاسباتی و شبکه‌های رایانش لبه (edge computing) که به‌وسیله‌ی سرویس‌های رایانش ابری (cloud computing) فعال می‌شوند، هستند.

مراکز داده‌ در مواجه با اینترنت اشیا چه تغییراتی می‌کنند؟

اینترنت اشیا در حال تولید مقادیر عظیمی از داده‌هاست که منجر به تغییر عملکرد در صنعت مرکز داده‌ها شده است. این بدان معناست که افراد بیشتری به دنبال خرید بسته‌های مدیریت داده برای استفاده‌ی شخصی هستند.

اینترنت اشیا و نقش آن در آینده‌ی کودکان و نوجوانان

آینده‌ی اینترنت اشیا متعلق به کودکان است. اگرچه این مضمون ممکن است پیچیده به نظر برسد اما آنچه در حال رخداد است بسیار ساده است. کافی است نگاهی به اطراف بیندازیم، تمام اشیایی که در اطراف ما وجود دارند مثل تلفن، ساعت، بلندگو و لامپ‌ها، همگی می‌توانند به اینترنت متصل شوند.

بهره‌وری از انرژی با استفاده از اینترنت اشیا

IoT در تکنولوژی‌های هوش مصنوعی، واقعیت مجازی و فرایندهای صنعتی نقش مهمی ایفا می‌کند و شامل بسیاری از نوآوری‌هایی است که باعث می‌شود ما قوی‌تر و موثرتر عمل کنیم.

اینترنت اشیا و رهبری روندهای فناوری اطلاعات

رشد دستگاه‌های هوشمند در سال‌های اخیر چشمگیر بوده است و پیش‌بینی‌ها حاکی از آن است که تا سال 2025 ، 25 میلیارد شی به اینترنت متصل خواهد بود.

خدمات اینترنت اشیا به سالمندان

بر اساس آخرین مطالعات انجام شده، پیش‌بینی می‌شود که جمعیت سالمندان تا سال 2050 دو برابر خواهد شد. با توجه به این روند، برخی از فناوری‌های مرتبط با اینترنت اشیا می‌تواند به مراقبت از افراد سالخورده کمک نماید.

درمان بیماری سرطان با کمک تکنولوژی‌های هوش مصنوعی و اینترنت اشیا

تکنولوژی اینترنت اشیا می‌تواند به ساده نمودن زندگی روزانه‌ی ما کمک کند. در این راستا صنعت بهداشت و درمان یکی از زمینه‌هایی است که IoT می‌تواند روی آن تأثیر مثبت بگذارد.

اتومبیل‌های خودران و تکنولوژی اینترنت اشیا

بدیهی است که حمل و نقل توام با آسایش و آرامش، باعث افزایش رضایتمندی از زندگی می‌گردد. در این راستا اتومبیل‌های خودران می‌توانند صنعت حمل و نقل را متحول سازند.

اینترنت اشیا به گرسنگی در جهان پایان می‌دهد

فناوری‌های پیشرفته در اینترنت اشیا (IoT) می‌توانند به از بین بردن علل کلیدی زباله‌های مواد غذایی کمک کنند.

رمزگذاری، آینده‌ی اینترنت اشیا را تقویت می‌کند

به گزارش گارتنر، تا سال 2020 بیش از 20 میلیارد واحد IoT نصب خواهد شد که نشان دهنده‌ی به وجود آمدن فرصت‌های جدید در کسب و کار است.

پیش بینی آینده اینترنت اشیا بر اساس مشاهدات سال 2018

طبق پیش‌بینی‌های اوليه Gartner، می‌بایست در حدود 4/8 ميليارد شي متصل به شبكه تا ابتداي سال 2017 وجود می‌داشتند در حاليكه هم‌اكنون در سال 2018 اين آمار به مرز 20 ميليارد شي رسيده است و اين نشاندهنده نقش كليدي IoT در اهداف آتي سال 2018 می‌باشد.

پیش‌بینی آینده اینترنت اشیا بر اساس مشاهدات سال 2018 – قسمت دوم

در سال 2017 خبرهای مهمی درباره اینترنت اشیا وجود داشت. صدها استارتاپ که امکان انقلاب IoT را فراهم كردند، میلیاردها دلار کمک مالی دریافت نمودند. دولت‌ها و سازمان‌های جهانی سعی در انطباق خود با دستاوردهای IoT داشتند و ارائه دهندگان نرم‌افزار، زیرساخت‌های نرم‌افزاری اینترنت اشیا را تقویت كردند و راهکارها و راهبردهای جدیدی را برای ادغام IoT در صنایع و بازارها ارائه دادند.

اقدامات لازم برای موفقیت شهرهای هوشمند (قسمت اول)

شهرهای هوشمند مفهوم نسبتاً جدیدی هستند که هوش انسانی، جمعی و مصنوعی را برای افزایش بهره‌وری عملیاتی، به اشتراک گذاشتن اطلاعات و بهبود کیفیت خدمات دولتی و رفاه شهروندانش، به کار می‌گیرند.

اقدامات لازم برای شهرهای هوشمند (قسمت دوم)

دستگاه‌های اینترنت اشیا تبدیل به یک بخش ضروری از زیرساخت‌های شهر هوشمند شده‌اند، این تکنولوژی در جمع‌آوری داده‌ها و حل چالش‌های جدید و موجود، از جمله ترافیک، مصرف انرژی، برنامه‌ریزی شهری و ایمنی کمک‌های شایانی می‌کند.

مزایای مکان‌یابی داده‌ها در اپلیکیشن‌های اینترنت اشیا (قسمت اول)

تحلیل داده‌های موقعیت مکانی به این معناست که چگونه بسیاری از کسب‌وکارهای مدرن، فرایندها، محصولات و یا خدمات خود را ردیابی می‌کنند

مزایای مکان‌یابی داده‌ها در اپلیکیشن‌های اینترنت اشیا (قسمت دوم)

تجهيزات و دستگاه‌های پوشيدنی به طور قابل‌توجهی از اطلاعات موقعيت جغرافيايی كاربران خود استفاده می‌نمایند. ممكن است در نگاه اول امكان به‌کارگیری بعضی تجهيزات مثل دوربین‌های عكاسی يا فیلم‌برداری به صورت يك وسيله پوشيدنی چندان قابل تصور نباشد ولی بر خلاف اين تصور تكنولوژی امروز امكان ساخت و استفاده از آنها را فراهم نموده است.

نقش اینترنت اشیا در آینده‌ی صنعت حمل و نقل

با توجه به روند پیشرفت تکنولوژی اینترنت اشیا و هوشمندسازی، شرکت‌ها و دولت‌ها از IoT برای کمک به حل مشکلات حمل و نقل، ترافیک و حتی مالکیت وسایل نقلیه بهره برداری می‌کنند.

تأثیر اینترنت اشیا در تناسب اندام و ورزش (قسمت اول)

تجهیزات ورزشی فعال IoT و برنامه‌های کاربردی تناسب اندام روی گوشی‌های هوشمند دیگر موارد جدیدی نیستند. سالن‌های ورزشی و تناسب اندام در حال پیشبرد تمرین‌های گروهی با برنامه‌ها و کلاس‌های پشتیبانی شده توسط IoT هستند و همچنین ردیاب‌های تناسب اندام پوشیدنی و ساعت نیز بازار را در بر گرفته‌اند. در واقع، تحقیقات اخیر از IDC پیش‌بینی کرده است که بازار وسایل پوشیدنی هوشمند ورزشی در سراسر جهان تا پایان سال به حدود 125 میلیون واحد خواهد رسید.

تأثیر اینترنت اشیا در تناسب اندام و ورزش (قسمت دوم)

یکی از دلایل اصلی که اینترنت اشیا تابه‌حال چنین تأثیری در صنعت تناسب اندام داشته است بینش جدیدی است که نسبت به ورزش فراهم می‌کند. با در نظر گرفتن اهداف فردی ورزش، هدف بیشتر افراد بهبود در انجام برخی حرکت‌های ورزشی و اندازه‌گیری میزان پیشرفتشان است. با جمع‌آوری مداوم و ارائه داده‌ها که می‌تواند برای ردیابی رشد شخصی استفاده شود، تکنولوژی IoT با ارائه نمایش بی‌سابقه‌ای اساساً تغییر یافته است.

رعایت حقوق بشر و حق کار منصفانه و مناسب با اینترنت اشیا (قسمت اول)

تکنولوژی‌های اینترنت اشیا، یادگیری ماشین و هوش مصنوعی به توسعه‌ی خود ادامه خواهند داد تا دنیای ما را تغییر دهند و رویاهای جامعه‌ی بشریت برای زندگی توام با آسایش را تحقق بخشند. این فناوری‌ها امکانات بالقوه‌ای را برای رونق امکانات در دسترس انسان ها ارتقا می‌بخشند. با‌این‌حال، از دست دادن شغل، نقض حریم خصوصی، و افزایش سیستم‌های رباتیک، همه مواردی هستند که برای زندگی انسان ها تهدید به شمار می‌روند.

رعایت حقوق بشر و حق کار منصفانه با بهره‌گیری از اینترنت اشیا (قسمت دوم)

حقوق بشر یک چارچوب مفید برای تحلیل خطرات و تأثیرات پیشرفت تکنولوژیکی ارائه می‌دهد و به ما اجازه می‌دهد تا ارزیابی کنیم که آیا فناوری باعث افزایش و یا نقض حقوق بشر می‌شود.

رگولاتورها و مبدل‌های برق در اینترنت اشیا - قسمت اول

انرژی برق ضروریترین انرژی برای دستگاه IoT شما است. بدون برق و بدون مدیریت و توزیع صحیح، دستگاه شما یا کار نمی‌کند و یا به دیگران آسیب می‌زند.

اپلیکیشن‌های اینترنت اشیا در بهداشت و درمان (قسمت دوم)

یکی از بزرگترین فرصت‌های بازار در IoT در داخل بخش پزشکی اینترنت اشیا یا IoMT است. محققان، بازار IoMT را زمینه‌ای برای تبدیل شدن به یک صنعت 158 میلیارد دلاری تا سال 2022 با بیش از 2/3 دستگاه پزشکی هوشمند می‌دانند.

اپلیکیشن‌های اینترنت اشیا در بهداشت و درمان(قسمت اول)

پیشرفت تکنولوژی اینترنت اشیا در سال‌های اخیر چشمگیر و باورنکردنی بوده است. اتصالات هوشمند را می‌توان در همه‌جا از مزارع تا تولید بطری آب مشاهده نمود. علاوه بر اینترنت اشیا، شاهد افزایش بخش‌های خاص صنعت مانند IIoT (اینترنت صنعتی اشیا) یا IoMT (اینترنت پزشکی) نیز هستیم.

تحلیل احساسات و عوطف در اپلیکیشن‎های اینترنت اشیا (قسمت اول)

فرصت‌های جدید هوش مصنوعی به نفوذ در رفتار کاربران تکنولوژی منجر می‌شود. برنامه نویسان وب اکنون می‌توانند از این فرصت‌ها استفاده کنند و برنامه‌های تأثیرگذاری برای دستگاه‌های IoT طراحی نمایند.

اپلیکیشن‎های اینترنت اشیا و تحلیل احساسات و عواطف (قسمت دوم)

برخی از تکنولوژی‌های هوش مصنوعی راهکارهای جدیدی را برای شبیه‌سازی هر چه بیشتر محیط‌های فیزیکی در اپلیکیشن‌های اینترنت اشیا ارائه داده‌اند. با شفاف‌سازی روند استفاده از تکنولوژی‌های جدید، می‌توانیم با استفاده از دستگاه‌های IoT و AI آنها را به اهداف اعلام شده خود هدایت کنیم.

چشم‌انداز و پیش‌بینی آینده اینترنت اشیا (اینفوگرافی)

اینترنت اشیا یک واژه عمومی یا اصطلاح چتری برای بسیاری از اشیایی است که به اینترنت متصل می‌گردند. IoT به زودی آینده جهان و ‌سبک ‌زندگی ما را دچار تغییر‌ و تحولاتی خواهد نمود. در اینفوگرافی زیر برخی از پیش‌بینی‌های مربوط به آینده و چشم انداز اینترنت اشیا (IoT) که در سال‌های نه چندان دور آینده شاهد آن خواهیم بود، آمده است

What is the Internet of Things
اینترنت اشیا (IOT) چیست؟ مفاهیم و کاربردها

اینترنت اشیا ، یا اینترنت چیزها (Internet of Things) یک پارادایم نسبتاً جدید است که در سناریوهای ارتباطات بی‌سیم و مدرن به سرعت در حال رشد است. ایده اصلی این مفهوم، حضور فراگیر انواع اشیاء در اطراف ما است،

در دو مطلب گذشته شهرهای هوشمند با رویکردی عملیاتی و عملکردها و اجزا آن مورد بررسی قرار گرفت. در این مطلب قصد داریم یک نمونه عملیاتی (مطالعه موردی) دیگر را مورد بررسی قرار دهیم.

اپلیکیشن‌های اینترنت اشیا و صنعت خودرو

پیشرفت در صنعت خودرو، به خلاقیت و ابتکار بستگی دارد. در واقع ماشین‌ها روند تکاملی استفاده‌ی بشر از اسب بود و ما از آن مفهوم اولیه تاکنون با تعریف مجدد و توسعه‌های جدید در طول این مسیر استفاده نموده‌ایم. در هر دو سطح تجاری و مصرفی، برنامه‌های IoT فرصت‌های کاملاً جدیدی برای وسایل نقلیه را فراهم می‌کنند. در ادامه به بررسی ردیابی وسایل نقلیه و خودروهای هوشمند می‌پردازیم.

اهمیت اینترنت اشیا در آینده‌ی تله مدیسین (قسمت اول)

اخیراً Telemedicine به روشی محبوب و فراگیر برای ارائه مراقبت‌های بهداشتی از راه دور تبدیل شده است. در این راستا روش‌های مختلفی وجود دارد که IoT تله مدیسین را تقویت می‌کند و به افراد مراقبت‌های درمانی با کیفیت ارائه می‌دهد که به‌طور بالقوه بهتر از بسیاری از روش‌های درمانی شخصی است.

اهمیت اینترنت اشیا در آینده‌ی تله مدیسین(قسمت دوم)

در مطلب گذشته به تأثیر اینترنت اشیا و تله مدیسین در کمک به سالمندان مورد بررسی قرار گرفت، در این مطلب به تأثیر آن در دیگر موارد می‌پردازیم.

تکنولوژی‌هایی که آینده را تحت تأثیر قرار می‌دهند (قسمت سوم)

در دو مطلب گذشته به سه مورد از تکنولوژی‌هایی که آینده را تحت تأثیر قرار می‌دهند پرداختیم، در این مطلب به اینترنت اشیا به عنوان یکی از تکنولوژی‌های که آینده را تحت تأثیر قرار می‌دهد می‌پردازیم.

اینترنت اشیا در خدمت صنعت کشاورزی: بررسی نیازهای آینده کشاورزی

اپلیکیشن های اینترنت اشیا (IoT) پاسخگویی نیازهای کشاورزی بسیار زیادی شده است که منجر به فرایندهای تولید کارآمدتر و بازدهی بیشتر خواهد شد ...

بخش کشاورزی برای تامین مواد غذایی 9.6 میلیارد نفر که تا سال 2050 روی زمین زندگی خواهند کرد، با چالش های فراوانی رو به روست. تولید مواد غذایی به رغم دسترسی محدود به زمین های زراعی ، نیاز روز افزون به آب و دیگر عوامل قابل پیش بینی مانند تاثیر تغییرات اقلیمی که تا سال 2050 ، 70 درصد افزایش خواهد یافت، از جمله این چالش هاست.

نگرانی‌های امنیتی اینترنت اشیا و راهکارهایی برای آنها

بر اساس آخرین پیش‌بینی‌ها ، تا سال 2023 تعداد دستگاه‌های هوشمند به 20 میلیارد خواهد رسید. در واقع این افزایش حجم، به یک چالش رو به رشد برای ارائه‌دهندگان خدمات تبدیل شده است که برای حفظ امنیت شبکه خود، و همچنین برای شرکت‌ها و مؤسسات و زیرساخت‌های حیاتی و مدیریت دستگاه‌ها تلاش می‌کنند.

سه استراتژی برای مدیریت داده‌های مرتبط با سلامت (قسمت اول)

امروزه، در هر دو فضای تولید و مصرف‌کننده، اینترنت اشیا (IoT) سنسورها و دستگاه‌ها را قادر می‌سازد تا اطلاعات مربوط به همه چیز را درباره‌ی تعاملات کاربران جمع‌آوری کنند. محصولات بهداشتی جدید هوشمند که درحال‌توسعه در بازار هستند، این قابلیت‌ها را افزایش می‌دهند و اطلاعات مربوط به ضربان قلب، فعالیت بدنی، سطح انسولین، مصرف دارو و موارد دیگر را جمع‌آوری می‌کنند. داده‌های بهداشتی مرتبط با آن کاربردهای گسترده‌ای در بازار دارند و همچنین پیشرفت‌های چشمگیری در زمینه پزشکی ایجاد می‌کنند.

اینترنت اشیا یکی از روندهای مهم تکنولوژی در چند سال اخیر و همینطور سال‌های آینده خواهد بود و در حال حاضر یکی از مطرح‌ترین تکنولوژی‌هایی است که شرکت‌های بزرگ برای پروژه‌های مرتبط با آن، سرمایه گذاری میلیاردی کرده‌اند. IoT تا به حال تغییرات زیادی در راستای نزدیک شدن به سبک زندگی انسان‌ها کرده است. در ادامه شش روند کلیدی اینترنت اشیا که پیش‌بینی شده است در سال 2019 بیش از سایر حوزه‌ها مورد توجه خواهند بود، بررسی می‌شوند.

علی رغم آن که آمارهای متعددی از وجود گرسنگی و سوتغذیه در دنیا حکایت دارد، اتلاف مواد غذایی یکی از موضوعات غم‌انگیزی است که هر ساله و در حجم زیادی در حال وقوع است. علاوه بر این که هشت درصد از تولید گازهای گلخانه‌ای جهانی نیز مربوط به اتلاف مواد غذایی است. یکی از جدیدترین راهکارهای مقابله با اتلاف مواد غدایی، اینترنت اشیا (IoT) می‌باشد.

فهرست نهایی انتخاب پلتفرم مناسب اینترنت اشیا

اینترنت اشیا (IoT) یک اصطلاح بسیار وسیع و پیچیده است که به روابط متقابل بین اشیا اشاره دارد. مهم نیست که کدام پلتفرم IoT را برای دستگاه انتخاب می‌کنید، این بستگی به محصول شما دارد که به رایانش ابری متصل می‌شود. انتخاب پلتفرم درست IoT یک کار دشوار و تخصصی است.

داده‌ها مهم‌ترین کاتالیزور برای IoHT است

این روزها، فاصله‌ی بین مصرف‌کننده و دستگاه‌های پزشکی به سرعت در حال کاهش است زیرا تکنولوژی با ارائه‌ی سنسورهای پیشرفته و فاکتورهای جدید منجر به ایجاد دستگاه‌های پوشیدنی می‌شود.

جدیدترین پیشرفت‌های اینترنت اشیا

اخیراً FCC از افتتاح رادیو پهن باند CBRS) 3.5) گیگاهرتزی برای استفاده تجاری شهروندان خبر داده است. پیش‌ازاین، باند 3.5 گیگاهرتزی به حوزه اعضای وزارت دفاع امریکا یعنی سیستم‌های رادار دریایی ایالات‌متحده، اختصاص داشته است.

نسل بعدی ابزارهای برنامه نویسی اینترنت اشیا (قسمت دوم)

در مطلب گذشته دو فاز از چارچوبی که برای توسعه‌دهندگان صنایع و چگونگی استفاده از ابزارها و پلتفرم ارائه می‌گردد مورد بررسی قرار گرفت، در این مطلب به فاز سوم این چهارچوب می‌پردازیم.

نسل بعدی ابزارهای برنامه‌نویسی اینترنت اشیا (قسمت اول)

طی یک یا دو سال گذشته، موجی از پلتفرم‌های نرم‌افزاری اینترنت اشیا که برای توسعه‌دهندگان طراحی شده‌اند، پدید آمده است. بااین‌حال، هنگام صحبت کردن در مورد ابزارهای توسعه‌دهنده، «پلتفرم» ممکن است برای مخاطب گیج کننده باشد. اجتماع اینترنت اشیا با پلتفرم تقریباً به این معنی است که پلتفرم IoT می‌تواند تمام مشکلات مرتبط با اینترنت اشیا را به تنهایی حل کند.

چالش‌های پیش روی بهداشت و درمان IoT در سال 2019 (قسمت اول)

اینترنت اشیا (IoT) به طور قابل‌توجهی روند درمان و سلامت بیماران را در زمان نستا کوتاهی تغییر داده است.

شناسایی چالش‌ها اولین گام برای ایجاد راه‌حل‌های مؤثر است. با درک عمیق‌تر از چالش‌های پیش روی ابتکارات مراقبت‌های بهداشتی، ذینفعان می‌توانند به اندازه کافی مجهز باشند تا راهکارهای IoT در زمینه مراقبت‌های بهداشتی را در سال 2019 توسعه دهند.

استفاده از شبکه‌های MC-IoT برای جلوگیری از آسیب شبکه‌های برق - قسمت دوم

داشتن یک شبکه امن و قابل اطمینان در حین بلایای طبیعی و پیامدهای احتمالی آن، کلیدی است. با ایجاد یک شبکه مختص ابزارهای الکترونیکی، سازمانها می‌توانند در زمان رخداد بلایای طبیعی ، قدرت مدیریت را بدون نیاز به ارائه دهندگان شبکه‌های تلفن همراه، سریع‌تر کنترل کنند.

استفاده از شبکه‌های MC-IoT برای جلوگیری از آسیب شبکه‌های برق - قسمت اول

شهرداری‌ها و خدمات اجتماعی ایالات‌متحده که در مناطق پرخطر قرار دارند اغلب با خسارات ناشی از بلایای طبیعی مواجه هستند. با اینکه فاجعه بارها و بارها به مناطق مختلف آسیب رسانده است، اما می‌تواند باعث آسیب گسترده به سیستم‌های ارتباطی حیاتی نیز بشود.

اهداف اینترنت اشیا در سال 2019 چیست؟

اینترنت اشیا فعالیت خود را به عنوان یک تکنولوژی نو ظهور در سال 2019 شروع کرده است اما اهمیت آن توسط عموم مردم هنوز به طور کامل درک نشده است.

اهداف اینترنت اشیا در سال 2019 (قسمت دوم)

اینترنت اشیا فعالیت خود را به عنوان یک تکنولوژی نو ظهور در سال 2019 شروع کرده است اما اهمیت آن توسط عموم مردم هنوز به طور کامل درک نشده است. در مطلب گذشته، نظریه کارشناسان صنفی در زمینه شبکه‌های 5G و صنعت بررسی گردید، در این مطلب به نظریه کارشناسان صنفی بخش امنیت سایبری، رایانش لبه و ابر و شهر هوشمند می‌پردازیم.

شبکه‌های سلولی چگونه بستر مناسب را برای IoT فراهم می‌کنند؟ (قسمت اول)

شبکه‌های تلفن همراه اساس عملکرد بسیاری از فعالیت‌هایی که در طول روز با آن مواجه هستیم می‌باشد. به‌عنوان‌مثال این شبکه به ما اجازه می‌دهند به اینترنت دسترسی پیدا کنیم، از سرویس‌های اتومبیل مانند اسنپ استفاده نماییم، با دوستانمان ارتباط برقرار کنیم و فیلم‌های موجود در اینترنت را تماشا کنیم. علاوه بر مزایای شخصی که همه ما آشنایی داریم، شبکه‌های سلولی نیز نقش مهم و رو به رشدی در بسیاری از برنامه‌های کاربردی اینترنت دارند.

شبکه‌های سلولی چگونه بستر مناسب را برای IoT فراهم می‌کنند؟ (قسمت دوم)

در مطلب گذشته شبکه‌های سلولی و چگونگی عملکرد آنها را به طور مختصر بررسی کردیم، در این مطلب به نسل‌های مختلف شبکه‌های سلولی و تکنولوژی‌های NB-IoT و LTE-M می‌پردازیم.

راهکارهای مدیریتی IoT و چالش‌های مربوط به آن

مدیریت دستگاه‌های IoT مجموعه‌ای از چالش‌های مرتبط با امنیت و اتصال را به همراه دارد که به‌طورمعمول خارج از توانایی‌های اصلی تکنولوژی IT/OT می‌باشد.

امروزه اینترنت اشیا و کاربردهای آن در حال فراگیر شدن است. اما انتخاب پلتفرم مناسب چالش بسیاری از سازمان ها و مدیران شهری است. در این مطلب قصد داریم با ویژگی‌ها و کاربردهای این پلتفرم‌ها و نحوه انتخاب آن‌ها آشنا شویم.

کاربردهای اینترنت اشیا در صنعت ایمنی

در بسیاری از مناطق در سراسر جهان ساختمان‌های جدید مسکونی به سیستم‌های اطفاء حریق اتوماتیک مجهز هستند. تأثیرگذاری آن‌ها در ایمنی ساختمان‌ها انکار ناپذیر است، اما مطالعات متعدد حاکی از آن است که اثربخشی سیستم‌های اطفاء حریق بین 70 تا 93 درصد متغیر است. گرچه این رقم قابل‌ملاحظه است اما نشان دهنده‌ی ایمنی بالای این سیستم ها نیست.

پروتکل لازمه اشتراک‌گذاری داده‌ها در اینترنت اشیا

طبق پیش‌بینی Gartnerطی دو سال آینده 20 میلیارد شی به اینترنت متصل خواهد بود علاوه بر این ادعا می‌شود که 95 درصد از طرح‌های جدید تکنولوژی قابلیت‌های اینترنت اشیا (IoT) را دارند. هر دستگاه متصل، متشکل از یک یا چند سنسور ورودی اطلاعات است که می‌تواند به صورت به‌هنگام به هر تعداد از طرفین علاقه‌مند به اشتراک گذاشته شده و یا فروخته شود. باز کردن این داده‌ها در بازارها خطرناک است، اما اگر درست انجام شود، می‌تواند نشان دهنده‌ی قابلیت بی‌نظیر تکنولوژی باشد.

کاربردهای اینترنت اشیا در صنعت کشاورزی

کشاورزی در آستانه یک تغییر بزرگ قرار دارد. اینترنت اشیا (IoT) و هوش مصنوعی (AI) کشاورزان را قادر می‌سازد تا مدیریت کارامدی بر محصولات کشاورزی و دام‌ها داشته باشند. تجهیزات خودران کشاورزی، سیستم‌های پایش احشام، و راهکارهای دقیق کشاورزی، کشاورزان را توانمند می‌سازد تا جهان رو به رشد را تغذیه و محیط‌زیست ناپایدار خود را کنترل کنند.

اپلیکیشن‌های اینترنت اشیا و در مدیریت هوشمند دفع زباله

برنامه‌های کاربردی مدیریت پسماند شهروندان مبتنی بر IoT، شیوه‌های مدیریت زباله‌ها در شهرها را پایدارتر می‌کنند. بهینه‌سازی مسیرهای جمع‌آوری زباله بر اساس میزان ‌پرشدن سطل های زباله که توسط سنسورها اندازه‌گیری می‌شود، یکی از این کاربردهای کاملاً تأثیرگذار است.

مزایای همکاری دو تکنولوژی Blockchain و IoT

از آغاز سال 2018، چند گزارش و مقاله علمی پیش‌بینی کرده بودند که همکاری و ادغام اینترنت اشیا با بلاک چین یک جهش مهم برای این تکنولوژی‌ها خواهد بود. امروزه بیشترین چالش‌های اساسی IoT مربوط به حوزه امنیت آن از جمله اطمینان از حفظ حریم خصوصی داده‌ها، ذخیره‌سازی امن داده‌ها و همچنین مسئله یکپارچگی، تداوم و سازگاری انواع مختلف داده‌ها می‌باشد.

تعامل ابر و اینترنت اشیا در بازار محصولات صنعتی 2019

خدمات ابری (Cloud) و راهکارهای آن به رشد و تکامل خود ادامه می‌دهند. پیش‌بینی می‌شود در سال آینده پلتفرم‌های عمومی ابری رشد سریعتری نسبت به پلتفرم‌های خصوصی ابری داشته باشند. امنیت همچنان یک مسئله مهم است و ترویج دیجیتال یک امر روزمره خواهد بود.

جفت شدن یا Pairing دستگاه‌های IoT به چه معناست؟

برای توضیح جفت شدن و اینکه چرا این بخش مهمی از تکنولوژی IoT است، ابتدا باید بدانید که چرا اینترنت اشیا بسیار قدرتمند است. IoT ما را قادر می‌سازد تا یک نمایش دیجیتال با دقت بالا از دنیای فیزیکی ایجاد کنیم. این بدان معنی است که IoT به ما اجازه می‌دهد که از یک اصل کلیدی بهره بیشتری ببریم: بیت‌ها از اتم‌ها راحت‌تر جا به جا می‌شوند.

راهکارهای اینترنت اشیا و هوش مصنوعی در روان‌درمانی(قسمت دوم)

دستگاه‌های هوش مصنوعی (AI) و اینترنت اشیا (IoT) پیشرفت‌هایی در کاهش چالش‌هایی که افراد با مشکلات روحی روانی دارند، ایجاد کرده‌اند. در مطلب گذشته، دو راهکار مرتبط با موضوع بررسی گردید، در این مطلب به بقیه راهکارها می‌پردازیم.

راهکارهای اینترنت اشیا و هوش مصنوعی در روان‌درمانی (قسمت اول)

تکنولوژی IoT می‌تواند متخصصان را در جهت بهبود وضعیت سلامت بیماران خود که با مشکلات روحی روانی رو به رو هستند، تکمیل کند. Chatbot ممکن است اولین چیزی باشد که باعث می‌شود کاربر متوجه شود که زمان آن است که به دنبال کمک بیشتر باشد.

مزایای یکپارچگی دو تکنولوژی رایانش ابری و اینترنت اشیا

اینترنت اشیا یک میدان وسیع است و شامل انواع مختلفی از برنامه‌های کاربردی است. هیچ راهکار مناسبی برای همه‌ی چالش‌های موجود وجود ندارد. بنابراین شرکت‌های IoT باید تصمیم خود را مبنی بر اینکه آیا ابر برای آنها مناسب است، اتخاذ کنند.

مصرف هوشمند انرژی با اینترنت اشیا و ساختمان‌های دیجیتال

اینترنت اشیا (IoT) گام بعدی در بهره‌برداری از تکنولوژی‌هایی است که بخشی از آن پیش از این توسط گوشی‌های هوشمند در دسترس بوده است. کارایی تکنولوژی‌های گوشی‌های هوشمند موجب شده است تا امکان استفاده از تعدادی دیگر از دستگاه‌های عمومی با استفاده از اتصالات شبکه‌های توان پایین فراهم شود.

اپلیکیشن‌های اینترنت اشیا در حوزه آموزش زبان‌های خارجی

تحقیقات نشان می‌دهد که شبیه‌سازی‌های مبتنی بر IoT باعث بهبود مهارت شنیدن، خواندن و صحبت کردن دانش آموزان در زبان‌های خارجی می‌شود، زیرا سیستم IoT می‌تواند تجربه‌ هیجان‌انگیزی را از طریق استفاده از اجسام متصل، ایجاد کند.

شبکه‌های زیرساخت اینترنت اشیا; شبکه‌های سلولی و LPWAN

اینترنت اشیا (IoT) به ارتباطات معتبری برای ایجاد شبکه‌ها و به اشتراک‌گذاری داده‌ها نیاز دارد. با توجه به طیف گسترده‌ای از موارد استفاده، برنامه‌ها و الزامات، طیف وسیعی از فناوری‌های ارتباطی نیز وجود دارند که اپراتورها، توسعه دهندگان و شرکت‌ها / مشتریان می‌توانند انتخاب کنند.

مزایای یکپارچگی LoRa و Platform Google Cloud در اینترنت اشیا صنعتی

یکپارچگی LoRa و پلتفرم ابری گوگل (Google Cloud Platform (GCP می‌تواند دامنه گسترده ای از موارد استفاده از اینترنت اشیا صنعتی (IIoT) را ارائه دهد. طول عمر و انعطاف پذیری LoRa همراه با معماری قوی GCP تعهد به نوآوری در مقیاس وسیع‌تر، نیاز اپراتورهای صنعتی را برای ساختن دنیای فردا فراهم می سازد.

کاربردهای اینترنت اشیا صنعتی و صنعت تدارکات و پشتیبانی

اینترنت اشیا صنعتی در بخش‌های مختلف فناوری از صنعت تدارکات جمله نقش کلیدی دارد. به همین منظور، در ادامه برخی از نکات تاثیرگذار در پذیرش IIoT در تدارکات بررسی می‌شوند. توجه به این نکته که تعامل این دو تکنولوژی منجر به کاهش کمبود غذا در سطح جهانی می‌گردد، حائز اهمیت است.

5 پیش‌بینی اینترنت اشیا در سال 2019

تکنولوژی IoT راه بسیار طولانی‌ای را برای ثبت جایگاه خود در دنیای امروز و کسب درآمد بالغ بر 7 میلیارد دلار طی کرده است. با در نظر گرفتن امکانات این تکنولوژی برای غلبه بر چالش‌هایی نظیر نگرانی‌های امنیتی، فقدان استانداردهای پذیرفته شده و کمبود اطلاعات، افزایش درآمد حاصل از آن به 1.2 تریلیون دلار قابل درک است. با توجه به این موضوع، باید دید که پیش‌بینی‌های مرتبط با اینترنت اشیا در سال 2019 تا چه حد به واقعیت نزدیک خواهد بود.

راهکارهای اینترنت اشیا برای حفاظت از گونه‌های در حال انقراض

به گفته اتحادیه بین‌المللی حفاظت از طبیعت (IUCN)، تعداد گونه‌های حیوانی در معرض خطر انقراض در سراسر جهان از حدود 10،000 در سال 2000 به بیش از 25،000 در سال 2018 افزایش یافته است. شبکه‌های شکارچیان سازمان یافته، به گسترش این روند کمک می‌کنند. با این حال می‌توان در تعدادی از پروژه‌های حفاظت از حیات وحش که راهکارهای نوآورانه IoT را برای مقابله مستقیم با تعداد روزافزون از بین رفتن حیوانات مطرح کرده‌اند، تغییراتی مشاهده کرد.

اپلیکیشن‌های اینترنت اشیا در نگهداری از حیوانات خانگی

کاربردهای وسیع اینترنت اشیا در سال‌های اخیر بر کسی پوشیده نیست و گسترش اپلیکیشن‌های IoT در ردیابی وسایل نقلیه، نظارت بر سطوح مخازن آب و یا ردیابی اتومبیل‌های خودران انکار ناپذیر است.

کاربردهای اینترنت اشیا در صنعت توربین‌های بادی

دنیای متصل به انرژی است؛ اگر تولید کنندگان سخت‌افزارها بتوانند نیاز به ابزارهای الکترونیکی را تضمین کنند، باد می‌تواند بخش بزرگی از این تصویر باشد. باد می‌تواند بخش بزرگی از این تصویر باشد اگر تولید کنندگان بتوانند نیازهای بی‌سیم را برآورده سازند.

سرنخ‌هایی برای انرژی دائمی و پایدار تجهیزات IoT در آینده

در سال‌های اخیر دستگاه‌های کوچک IoT، مانند سنسورهایی که نمی‌توانند به یک منبع برق خارجی متصل شوند، یکی از چالش‌های بزرگ اینترنت اشیا بوده است. خوشبختانه یکی از ادعاهای اصلی در شبکه‌های رادیویی با توان مصرفی‌ کم مانند: LoRaWAN، Sigfox و NB-IoT این است که در دستگاه‌هایی که در این نوع شبکه‌ها بکار گرفته می‌شوند از انرژی مورد نیاز در ارتباطات رادیویی بی‌نیاز هستند و می‌توانند حتی برای یک دهه از باتری AA استفاده کنند.

اینترنت اشیا و راهکارهایی برای افزایش ایمنی در محل کار 

سوانح و آسیب‌های جسمی در محل کار خصوصا در مشاغل صنعتی و خاص بسیار شایع است. نوآوری‌های اینترنت اشیا (IoT) و اینترنت اشیا صنعتی (IIoT) می‌تواند به بهبود ایمنی فضای کاری کمک کند.

اینترنت اشیا به بهبود فضای کسب و کار کمک می‌کند

در سال‌های اخیر، ارتباطات بین افراد، اشیا و کسب‌وکارها به طور فضاینده‌ای افزایش یافته است. فعال کردن اتصالات انعطاف‌پذیر و تبادل داده‌ها بین میلیاردها دارایی و فرایندها، فرصتی فوق‌العاده برای کسب و کارها ایجاد می‌کند. در این راستا مدل‌های تجاری و فرایندهای قدیمی در حال بازنگری و در حال ظهور فناوری‌های جدید هستند.

اینترنت اشیا و تحول در حوزه آموزش

اینترنت اشیا انقلابی در جهان صنعتی است و همچنین تأثیر عمیقی بر روی بخش مصرف کننده نیز داشته است. با پیشرفت مداوم به سمت یک جهان هوشمند، IoT بخشی از جنبه‌های متعدد زندگی شما خواهد بود.

راهکارهای IoT چگونه می‌توانند منجر به بهبود فرآیندهای مدیریت دفع زباله شوند؟

دفع زباله یک چالش بزرگ برای کلان شهرها است. امروزه ادارات دولتی در شهرهای هوشمند مانند سنگاپور، دبی، هنگ کنگ، آمستردام، استکهلم، توکیو، ملبورن، سیاتل، شیکاگو و سئول فشار زیادی را برای تطبیق فناوری در هر جنبه‌ای از شهرهای خود ایجاد کرده‌اند. روند دفع زباله در بسیاری از این شهرها به یک فعالیت مدیریت عملی بسیار هوشمند تبدیل ‌شده است.

چالش‌های توسعه نرم‌افزاری اینترنت اشیا (قسمت دوم)

امروزه توسعه نرم‌افزاری IoT در واقع یک زمینه‌ی بسیار گسترده و سود ده است. بازار نیاز به راهکارهایی با کیفیت بالا، مقیاس‌پذیر، قوی، امن و کاربر پسند دارد. در مطلب گذشته به 3 مورد از چالش‌های توسعه نرم‌افزاری IoT پرداختیم، در این مطلب به 4 مورد باقیمانده می پردازیم.

7 چالش در توسعه نرم‌افزاری IoT (قسمت اول)

توسعه نرم‌افزاری IoT یک میدان پر از چالش است. این بازار نیازمند راهکارهای کیفیت بالا، مقیاس پذیر، مقاوم، ایمن و کاربر پسند است و تیم‌های توسعه IoT باید روش‌ها و جریان‌های کاری خود را مورد ارزیابی قرار داده و همه چیز را در نظر بگیرند. در این پست 3 مورد از 7 چالش توسعه نرم‌افزاری پروژه‌های IoT بیان شده ‌است.

اینترنت اشیا چگونه نیازهای خرده‌فروشی را برطرف می‌کند؟

اینترنت اشیا (IoT) شیوه زندگی افراد را تغییر داده است. نرم‌افزارهای اینترنت اشیا می‌توانند پیش‌بینی آب و هوا و یا به‌روز رسانی‌های خود را با دستورات صوتی بلندگوهای هوشمند خود دریافت کنند. در این میان چیزی که مصرف کنندگان ممکن است در مورد آن فکر نکنند این است که چگونه IoT چیزهای بیشتری را در تحقق نیازهای خرده‌فروشی انجام داده است. در ادامه شش نمونه از تأثیرات IoT در این زمینه مطرح شده است.

اینترنت اشیا چگونه می‌تواند بهره‌وری در صنعت را بهبود بخشد

IoT به ما امکان می‌دهد داده‌های قابل اعتماد، ایمن و به‌هنگام را جمع‌آوری و آن را به اطلاعات بسیار مفید برای کسب و کار تبدیل کنیم. این روند به کاهش مصرف منابع برای بهبود کارایی و بهره‌وری کمک می‌کند.

هوشمندسازی و روابط اجتماعی، یک فرصت یا تهدید

امروزه واژه هوشمندسازی کاربرد گسترده‌ای یافته است و کسب‌وکارهای متعددی در حوزه نرم‌افزار و سخت‌افزار خدمات و تولیدات خود را زیر این پرچم معرفی نموده‌اند. اغلب کاربران و کسب‌وکارها بر سهولت و پیشرفتی که معلول هوشمندسازی بر جنبه‌های مختلف زندگی است، تأکید می‌کنند که یک واقعیت انکارناپذیر است. اما برخی نگرانی‌ها نیز همواره با مطرح شدن تکنولوژی‌های نوین نظیر هوش مصنوعی و تأثیر آن بر روابط اجتماعی مطرح بوده است.

بهبود قابلیت اطمینان مراکز داده با اینترنت اشیا (قسمت اول)

قابلیت اطمینان و در دسترس بودن برای بسیاری از سیستم‌های تجاری ضروری هستند. مراکز داده‌ها مثالی از این هستند که چگونه ابزارهای IoT می‌توانند با جمع‌آوری داده‌ها و ردیابی بهتر را ابزارها به بهبود پایداری و شناسایی سریع مسائل کمک کنند.

بهبود قابلیت اطمینان مراکز داده با اینترنت اشیا (قسمت دوم)

در مطلب گذشته به پردازش مدام، تکنیک 9s و در دسترس بودن مراکز داده به عنوان قابلیت اطمینان مراکز داده پرداختیم، در این مطلب به تأثیر IoT در روند بهبود قابلیت اطمینان مراکز داده می‌پردازیم.

تغییر در روش‌های مسافرت با اینترنت اشیا

اینترنت اشیا (IoT) به مجموعه‌ی در حال رشد از دستگاه‌های متصل و هوشمند اشاره می‌کند که شما ممکن است بسیاری از آنها را قبلاً داشته باشید. مزایای استفاده از IoT در صنایع مختلف از کشاورزی تا سرگرمی را در بر می‌گیرد.

اپلیکیشن‌های اینترنت اشیا در زمینه‌ی مدیریت خدمات

پیشرفت در اقسام متفاوت تکنولوژی منجر به تغییرات گسترده‌ای در همه‌ی جوانب زندگی ما شده است. این تغییرات در مورد هر صنعت وجود دارد اما تکنولوژی در سال‌های اخیر اثرات تکان‌دهنده‌ای در زمینه صنعت مدیریت خدمات داشته است.

با اینترنت اشیا ما دستگاه‌های فیزیکی را به اینترنت متصل می‌کنیم تا تجربه کاربری را تغییر دهیم. طیف وسیعی از امکانات با ورود اینترنت اشیا در دسترس خواهد بود. در این بین، خانه ­های هوشمند بیشتر در رسانه‌ها مورد بحث قرار گرفته است که فقط یک بعد از ابعاد متعدد IoT است.

اپلیکیشن‌های اینترنت اشیا در حوزه ورزش

اینترنت اشیا به سازمان‌ها و افراد، قدرت جمع‌آوری و درک داده‌ها را می‌دهد تا آن‌ها بتوانند برای مشکلات و چالش‌هایی که با آن روبرو هستند اقدامات لازم را فراهم کنند. در زمینه‌ی ورزش نیز همان قدرت را می‌توان به دست آورد اما قبل از آن باید بررسی کرد که آیا اینترنت اشیا در حوزه ورزش کاربرد دارد یا خیر؟

زبان‌های برتر برنامه‌نویسی برای توسعه اینترنت اشیا در سال 2018

همانطور که می‌دانیم، هدف از فناوری IoT اندازه‌گیری، جمع‌آوری و تجزیه و تحلیل داده‌ها برای ارائه تجربه بهتر به مشتری و بهبود کیفیت محصول است. هر یک از سه مرحله‌ی  اندازه‌گیری، جمع‌آوری و تجزیه و تحلیل ، دارای محیط کاری متفاوت با مجموعه‌ای از محدودیت‌های مختلف است.

کاربرد های اینترنت اشیا در حوزه آموزش; تخته‌های هوشمند

حتماً برای شما پیش آمده است که هنگام نوشتن مطالب درسی از روی تخته‌ی کلاس، معلم تخته را پاک کند و شما از نوشتن باز بمانید. تخته‌های هوشمند در کلاس‌های درس با ذخیره نمودن مطالب درسی، این مشکل را بر طرف کرده‌اند.

چگونه از اتومبیل‌های هوشمند در مقابل هکرها محافظت کنیم؟

هنگامی که به تجهیزات اینترنت اشیا (IoT) فکر می‌کنیم، تصور ما دستگاه‌های کوچک مجهز به سنسور مورد استفاده در خانه‌ها، بیمارستان‌ها، محیط‌های تجاری و صنعتی هستند اما دستگاه‌های بسیار بزرگتر و بسیار پیچیده‌تر نظیر اتومبیل‌های خودران نیز وجود دارد.

مفهوم اشیا در اینترنت اشیا چیست

این روزها مفهوم اینترنت برای همه‌ی مردم در سراسر دنیا نه تنها آشنا می‌باشد بلکه جزء موارد لازم برای تعاملات یک زندگی روزانه‌ی مدرن به شمار می‌رود. در همین راستا مفهوم اینترنت اشیا نیز کم‌وبیش درحال‌توسعه بین افراد است اما شما ممکن است ندانید که چه چیزی در اینترنت اشیا وجود دارد؟ چه چیزی باعث می‌شود که "اشیا" از جمله رایانه یا یک گوشی هوشمند که به اینترنت متصل است متفاوت باشد؟

مفهوم و عملکرد ساختمان‌های هوشمند

همانطور که ما به دوران ساختمان‌های هوشمند وارد می‌شویم، باید برای مواجه‌شدن با پتانسیل عظیمی که ممکن است در صنعت املاک و مستغلات ایجاد شود، آماده ‌باشیم و آن را درک کنیم.

آیا به زودی اینترنت اشیا نظارت بر زیرساخت‌ها را متوقف خواهد کرد

زیرساخت‌ها از نظر تاریخی یکی از موضوعات مورد بحث در زمینه فناوری اطلاعات بوده‌است اما نوآوری‌های جدید آن را تغییر می‌دهند؟ آیا متخصصان IT در نهایت نظارت از زیرساخت را متوقف می‌کنند؟ اگر آن‌ها دیگر درباره زیرساخت فکر نکنند، چگونه باید بر روی کسب‌وکار نظارت داشته باشند؟

آیا شبکه 5G و اینترنت اشیا تغییر واقعی تکنولوژی را در سال 2019 ایجاد می‌کنند؟

لوازم خانگی و تجهیزات ارتباطی شیوه زندگی ما را تغییر داده‌اند. از گوشی‌های هوشمند گرفته تا وسایل نقلیه خودران، تکنولوژی 5G ذهنیت عمومی را تسخیر کرده و رسانه‌ها را تحت تأثیر خود قرار داده‌است. رقابت جهانی برای شبکه 5G با ۱۳۸ آزمایش ثبت‌شده و ۱۰ "راهروهای دیجیتال فرامرزی" که تنها در اروپا ایجاد شده‌است، ادامه دارد.

اتصالات سلولی چه نقشی در آینده IoT و M2M ایفا خواهد کرد؟

با نگاهی به آینده اینترنت اشیا واضح است که شبکه‌ای از میلیاردها دستگاه مختلف نیاز به فناوری‌های متصل دارند. استانداردهای کلیدی به‌خوبی می‌توانند هم‌افزایی، امنیت و رشد را برای اپراتورهای شبکه، فروشندگان و کسب‌وکارهای این صنعت نوپا را ایجاد نمایند.

امروزه صنعت روشنایی هوشمند هنوز به پتانسیل کامل خود برای مصرف در زندگی روزانه، دست نیافته است. با ارتقاء قابلیت همکاری، کنترل و امنیت، روشنایی هوشمند آماده است تا به یکی از بخش های مهم اینترنت اشیاء تبدیل شود.

کشاورزی هوشمند، آینده صنعت کشاورزی است (قسمت دوم)

در مطلب گذشته، چرخه کشاورزی هوشمند مبتنی بر اینترنت اشیا و راهکارهای IoT برای مشکلات کشاورزی بررسی گردید، در این مطلب اتوماسیون در گلخانه‌های هوشمند، استفاده از Drone ها در کشاورزی، طرح اینترنت غذا یا مزرعه در سال 2020 (IoF2020) می‌پردازیم.

ترموستات هوشمند دما و صرفه‌جویی در مصرف انرژی

ترموستات هوشمند دما می‌تواند در کاهش هزینه‌ها تا نصف میزان مصرف معمول منزل،تأمین آسایش افراد و کمک به محیط‌زیست از طریق کاهش میزان مصرف مؤثر باشد. ترموستات‌های هوشمند مجهز به سنسورهای دما و الگوریتم‌های پیشرفته داخلی هستند و به گونه‌ای طراحی شده‌اند که به راحتی هر چه بیشتر افراد کمک کند.

اینترنت اشیا و روند فناوری‌های بی‌سیم

فناوری ارتباطات بی‌سیم به تغییر چشم‌انداز ارتباطات از راه دور می‌پیوندد. رشد فزاینده این تکنولوژی در حوزه‌های مختلف به تسریع سهم تکنولوژی‌های وای‌فای (Wi-Fi) و بلوتوث (Bluethoth) در ارتباطات تجهیزات کمک خواهد کرد.

پلتفرم‌های برتر اینترنت اشیا در سال 2019

Microsoft Azure، Google Cloud و AWS در زمینه پلتفرم‌های کاربردی اینترنت اشیا بسیار محبوب هستند و به زودی از آنها به عنوان رهبران پلتفرم IoT نام برده می‌شود.

کاربردهای اینترنت اشیا در کاهش ضایعات مواد غذایی

هر بار که یک فناوری جدید ظهور می‌کند، بخشی از زنجیره تأمین و موادغذایی را هم در دل خود جای می‌دهد و برای برطرف شدن مشکلات مربوط به آن راهکارهایی را ارائه می‌دهد.

انواع سنسورهای کاربردی در اینترنت اشیا - بخش اول

صنایع و سازمان‌ها مدتها است که از سنسورهای مختلف استفاده می‌کنند اما ظهور اینترنت اشیا سیر تکامل حسگرها را به سطح کاملاً متفاوتی منتقل کرده است.

انواع سنسورهای کاربردی در اینترنت اشیا-بخش دوم

در مطلب گذشته به معرفی برخی از سنسورهای کاربردی در اینترنت اشیا، کاربرد آنها در صنایع و نقش پلتفرم‌های اینترنت اشیا در جمع‌آوری داده‌ها پرداختیم، در این مطلب به بررسی دیگر سنسورهای کاربردی در اینترنت اشیا می‌پردازیم.

معماری اینترنت اشیا با استفاده از تکنولوژی‌های هوش مصنوعی و رایانش لبه

با گسترش تجهیزات IoT، حجم داده‌ها بیش از حد افزایش می‌یابد. داده‌های حساس دستگاه‌های IoT با هم جمع می‌شوند و در ابر ذخیره می‌شوند اما با توجه به تأخیر بین مراکز داده و کاربران نهایی، این ترتیب و ترکیب غیرقابل اعتماد می‌شود.

انواع سنسورهای کاربردی در اینترنت اشیا-بخش سوم

در بخش پایانی این مطلب به بررسی دیگر سنسورهای کاربردی در اینترنت اشیا نظیر سنسورهای تشخیص حرکت، شتاب سنج، ژیروسکوپ، رطوبت و نوری می‌پردازیم.

سیستم‌های استاتیک و سیستم‌های نرم‌افزاری پویا

در این مبحث خلاصه‌ای از انواع مختلف سیستم‌های تعبیه‌شده قابل‌برنامه‌ریزی یا سیستم‌های کاملاً استاتیک تا سیستم‌های نرم‌افزاری تعبیه‌شده پویا را عنوان خواهیم کرد تا تولیدکنندگان بتوانند ویژگی‌های سیستم را با تغییرات فنی و محیط‌های کاری در تمام دستگاه‌های خود سازگار کنند.

پایش دقیق وضعیت خاک با استفاده از سنسورهای اینترنت اشیا

چالش‌هایی که امروزه کشاورزان با آن روبرو هستند، مقدار زیادی خاک است که به نگهداری فیزیکی آنها نیاز دارد، برای بررسی منظم رطوبت خاک نیز باید مسافت زیادی توسط کشاورز طی شود. همچنین تخمین میزان آب مورد نیاز نیز دشوار و غالباً نادرست است.

نقش سنسورها و محرکها در سیستم‌های اینترنت اشیا

اینترنت اشیا به ندرت بدون گفتگو در مورد داده‌ها و اطلاعات جدید اکوسیستم مورد بحث قرار می‌گیرد. هوش و ارزش یک سیستم اینترنت اشیا (IoT) بر اساس آنچه می توان از داده‌ها آموخت عنوان می‌شود و سنسورها منبع اصلی این داده‌ها هستند.

در هنگام انتخاب پردازنده IoT ملاحظاتی را باید در نظر بگیرید. به‌علاوه باید نگاهی به نحوه تأثیرگذاری بنیاد RISC-V بر چشم‌انداز پردازنده داشته باشید.

راهنمای انتخاب پردازنده مناسب اینترنت اشیا-بخش سوم

در دو مطلب گذشته به معرفی کلی پردازنده اینترنت اشیا و معیارهای انتخاب آن و عواملی نظیر قدرت پردازش و معماری پردازنده‌های اینترنت اشیا پرداختیم، در بخش پایانی این مطلب به امکان ارتقا و انعطاف‌پذیری پردازنده‌های اینترنت اشیا می‌پردازیم.

راهنمای انتخاب پردازنده مناسب اینترنت اشیا-بخش دوم

در بخش اول این وبلاگ، به معرفی کلی پردازنده اینترنت اشیا و معیارهای انتخاب آن پرداختیم. در این مطلب تصمیم داریم به دیگر عوامل نظیر قدرت پردازش و معماری پردازنده‌های اینترنت اشیا بپردازیم.

6 زبان برتر برنامه‌نویسی برای توسعه اینترنت اشیا-بخش اول

هر روز دستگاه‌های بیشتری به اینترنت متصل می‌شوند و در انتظار دستورات ما جهت اجرای عملکرد مطلوب هستند اما این دستگاه‌ها واقعاً با چه زبانی صحبت می‌کنند؟

6 زبان برتر برنامه‌نویسی برای توسعه اینترنت اشیا-بخش دوم

هر روز دستگاه‌های بیشتری به اینترنت متصل می‌شوند و در انتظار دستورات ما جهت اجرای عملکرد مطلوب هستند اما این دستگاه‌ها واقعاً با چه زبانی صحبت می‌کنند؟ پاسخ ساده این است که اشیا هوشمند از پلتفرم‌های کامپیوتری مشابه با رایانه‌های رومیزی استفاده می‌کنند. ایان اسکرت معاون بازاریابی بنیاد Eclipse می‌گوید: Raspberry Pi اکنون یک کامپیوتر واقعی به شمار می‌رود.

با گذر از یک دهه در حوزه امنیت اینترنت اشیا (IoT) بلوغ رو به رشدی در این زمینه به وجود آمده است اما موجی از خطرات جدید نیز در راه است.

6 پیش‌بینی امنیتی اینترنت اشیا در سال 2020-بخش دوم

در بخش اول این وبلاگ، به طور خلاصه به تاریخچه امنیت اینترنت اشیا و دو مورد از پیش‌بینی‌های امنیتی پرداختیم. در این مطلب تصمیم داریم به چهار مورد باقی مانده بپردازیم.

سنسورهای برتر در اینترنت اشیا صنعتی-بخش اول

شرکت‌ها همواره به دنبال راه‌هایی هستند که بتوانند از طریق راهکارهای اینترنت اشیا (IoT) پلی بین دنیای واقعی و دنیای دیجیتال بسازند. در فناوری‌های سخت‌افزاری و راهکارهای ابری یک اندازه متناسب برای همه کاربردها وجود ندارد به همین علت باید لیستی از سنسورهای صنعتی IoT که به پوشش اغلب الزامات نظارت کمک می‌کند، تهیه شود.

سنسورهای برتر در اینترنت اشیا صنعتی-بخش دوم

در بخش اول این وبلاگ، به طور خلاصه به اهمیت سنسورهای صنعتی اینترنت اشیا و پنج مورد از سنسورهای برتر اینترنت اشیا صنعتی پرداختیم. در این مطلب تصمیم داریم به موارد باقی مانده بپردازیم.

شبکه‌های مانیتورینگ مبتنی بر اینترنت اشیا در صنایع نفت و گاز-بخش اول

سنسورهای مانیتورینگ مبتنی بر اینترنت اشیا (IoT) نظارت بر خطوط انتقال، کامیون‌ها، حمل‌ونقل ریلی و ردیابی سلامت و موقعیت انتقال محموله‌های نفتی و گازی را ممکن می‌سازد.

راهنمای استفاده از انواع پلتفرم‌های ابری اینترنت اشیا

استقرار و مدیریت تجهیزات اینترنت اشیا (IoT) سخت است. سرویس‌دهندگان پایگاه‌های داده ابری در تلاشند با ارائه خدمات مبتنی بر ابر که همه دستگاه‌های موجود در شبکه IoT را کنترل و داده‌ها را بارگیری و پردازش کند، کار را آسانتر کنند.

چراغ راهنمایی و رانندگی هوشمند تسهیل‌کننده بار ترافیک شهری

تصور کنید از محل کار خود به سمت خانه حرکت می‌کنید و استرس مسیر را دارید که آیا به ترافیک برخورد می‌کنید یا خیر. همه در تلاش هستند که خود را به یک مسیر خلوت برساند.این حس حین رانندگی بسیار ناامیدکننده است زیرا نمی‌توانید چیزی بنویسید، کاری کنید یا حتی بعضی اوقات احساس می‌کنید وقت شما در حال هدر رفتن است.

مزایای پلتفرم‌های منبع‌باز اینترنت اشیا صنعتی چیست

اینترنت اشیا صنعتی (IIoT) یک انقلاب صنعتی جدید در ابزارها و تکنیک‌های جدید برای انجام انواع کارها را به ارمغان می‌آورد.

چگونه اینترنت اشیا صنعتی ماشینکاری CNC را بهبود می‌بخشد

بازار تجهیزات کنترل منطقی (CNC) قرار است الگوی رشد خود را طی سال‌های آینده ادامه دهد و تا سال 2024 به 93 میلیارد دلار برسد. این نرخ رشد سالانه بیش از 6 درصد است.

فرصت‌ها و موانع اصلی پیش روی اینترنت اشیا

در چند دهه اخیر چشم‌انداز دیجیتالی ما به سرعت توسعه یافته است و روشهای غیرمنتظره‌ای برای ادغام علوم رایانه در فضاهای کاری، تفریحی و خانوادگی کشف کرده‌ایم. واقعاً حیرت‌انگیز است که چقدر اینترنت اشیا (IoT) در دنیای ما جا پیدا کرده است. این تکنولوژی هرچه بیشتر در دسترس قرار گیرد، چالش‌های بیشتری را رفع می‌کند.

4 روش برتر پیاده‌سازی اینترنت اشیا در صنایع مواد غذایی

پیشرفت‌های بزرگ فناوری در چند سال گذشته باعث ایجاد اختلال در اقتصاد شده است. یکی از بزرگترین چالش‌هایی که نیاز به اینترنت را افزایش داده است، تجهیزات اینترنت اشیا (IoT) هستند.

بردهای پیشرفته و توسعه‌پذیر اینترنت اشیا-بخش اول

امروزه شاهد افزایش باورنکردنی محصولات اینترنت اشیا (IoT) هستیم. از خانه‌های هوشمند گرفته تا شهرهای هوشمند، اتومبیل‌های هوشمند و موارد دیگر. حتی با وجود این رشد شگرف به نظر نمی‌رسد که روند کندی پیش‌بینی شود و سرمایه‌گذاری در اینترنت اشیا (IoT) تا سال 2022 به 1.2 میلیارد دلار و تا سال 2023 به 3.5 میلیارد دلار خواهد رسید.

آیا فناوری platooning آینده اینترنت اشیا در صنعت حمل و نقل است

آیا به یاد دارید یک قطار اسباب‌بازی چگونه توسط آهنرباها به هم وصل می‌شود؟ کشش مغناطیسی هر قطار جداگانه را مجبور می‌کند که یکی پس از دیگری حرکت کند. با کشش مغناطیسی کافی، سه یا چهار قطار به هم متصل می‌شوند و در مسیرهای مشابه یکدیگر را دنبال می‌کنند. حال بیایید تفکر خود را گسترش دهیم و این مسئله را در فناوری مدرن امروز بکار گیریم.

بهبود کارایی سیستم تهویه مطبوع با استفاده از اینترنت اشیا

اینترنت اشیا در دنیای مدرن با سرعت بسیار زیاد در حال پیشرفت است. جامعه در حال دور شدن از دستگاه‌های مستقل و ورود به عرصه دستگاه‌های متصل است.اینترنت اشیا (IoT) با استفاده در جنبه‌های مختلف زندگی نظیر وسایل شخصی، خرده فروشی، توزیع برق و خدمات مالی اهمیت و نقش خود را به اثبات رسانده است.

5 دلیل برتر برای انتخاب زبانJavaScript  در پروژه‌های اینترنت اشیا

در دنیایی که تحت سلطه دیجیتال‌سازی است اینترنت اشیا (IoT) نقش اساسی در شیوه زندگی ما و کسب‌وکارها ایفا می‌کند. از زندگی هوشمند گرفته تا همکاری در محل کار، IoT همچنان به صرفه‌جویی در وقت و افزایش بهره‌وری کمک می‌کند.

نقش رایانش ابری و Fog Computing در اینترنت اشیا

ارزش واقعی کسب‌وکار اینترنت اشیا (IoT) در واقع از داده‌ها حاصل نمی‌شود بلکه از بینش‌هایی است که اقدامات مناسبی را در زمان واقعی منجر می‌شود و باعث افزایش بهره‌وری، قابلیت اطمینان می‌شود. موارد استفاده از IoT اشکال زیادی دارد، از مدیریت زنجیره تأمین و اتوماسیون تولید گرفته تا راهکارهای پارکینگ و مدیریت پسماند.

پروتکل ارتباطی دوربرد و کم‌مصرف اینترنت اشیا یا NB-IoT چیست؟

با توجه به اینکه تعداد تجهیزات اینترنت اشیا (IoT) تا سال 2025 به 75 میلیارد دستگاه می‌رسد، برای پشتیبانی از آنها به شبکه‌های بی‌سیم با پوشش گسترده نیاز داریم.

انواع شبکه‌های ارتباطی اینترنت اشیا

اتصال اشیا به اینترنت یک جز اساسی از اینترنت اشیا است اما وقتی می‌توان این فناروی را ارزیابی کرد که بدانیم چه نوع ارتباطی برای شبکه IoT مناسب است. تلفن همراه، ماهواره، WiFi، بلوتوث، RFID، NFC، LPWAN و اترنت همه روش‌های ممکن برای اتصال یک سنسور یا دستگاه هستند و هر یک از این گزینه‌ها را می‌توان به روش‌های مختلفی ارائه داد.

بررسی مختصر 5 پروتکل ارتباطی بی‌سیم

فناوری‌های بی‌سیم به دستگاه‌ها اجازه می‌دهد بدون نیاز به کابل با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و به وب (شبکه‌‌های TCP / IP) متصل شوند. چند نوع فناوری بی‌سیم مختلف وجود دارد که می‌توانند در محصولات سخت‌افزاری برای کاربردهای اینترنت اشیا (IoT) و ارتباطات ماشین به ماشین (M2M) پیاده‌سازی و استفاده شوند.

انواع توپولوژی‌ها در پروتکل ارتباطی ZigBee

ZigBee از استاندارد802.15.4 موسسهIEEE سال 2003 برای لایه فیزیکی و لایه MAC پیروی می‌کند. توپولوژی‌های این ماژول شبکه شامل ستاره، درخت، درخته خوشه‌ای و مش‌بندی می‌شود.

سطوح مختلف فناوری رانندگی خودران به چه معناست

ایده اتومبیل‌های خودران مربوط به زمان‌های اخیر نیست، برخی از اولین مفاهیم مربوط به اتومبیل‌های خودران به دهه 1920 باز می‌گردد. با این حال همین اواخر بود که ایده اتومبیل‌های خودران به واقعیت نزدیک شد. از آنجا که فناوری برای اتومبیل‌های خودران در مقیاس بزرگ امکان‌پذیرتر شده است نیاز به بررسی ساختارها در کنار آن افزایش یافته است.

کدام شبکه برای کنترل روشنایی معابر و خیابان‌ها بهتر است؟

روش‌های مختلفی برای برقراری ارتباط بین چراغ‌های خیابان و یک سیستم مدیریت مرکزی وجود دارد. شبکه‌های سلولی، شبکه‌های RF، شبکه‌های WiFi و غیره.

معرفی پنج پروژه برتر اینترنت اشیا با هدف کمک به مبارزه با ویروس کرونا

شیوع ویروس کرونا یا COVID-19 ممکن است زمان درخشش فناوری باشد. این اولین تجربیات شیوع یک بیماری در مقیاس جهانی نیست و فناوری‌های موجود برای کمک به مبارزه با آن جدید است. دولت‌ها و شرکت‌ها در سرتاسر جهان شروع به استفاده از اینترنت اشیا (IoT) برای پیشگیری و مبارزه از این ویروس نوظهور می‌کنند.

هر آنچه که باید در مورد پروتکل LoRa بدانید-بخش دوم

در بخش اول این مطلب به طور مختصر به شبکه‌های LPWAN، پروتکل LoRa، توپولوژی، محدوده باند فرکانسی، لایه‌های ارتباطی و این شبکه پرداختیم. در ادامه این مبحث قصد داریم به پروتکل‌های امنیتی در این شبکه بپردازیم.

هر آنچه که باید در مورد پروتکل LoRa بدانید-بخش اول

شبکه دوربرد کم‌توان LPWAN یا LPWA یا شبکه کم‌توان LPN نوعی شبکه ارتباطی بی‌سیم در ناحیه گسترده است که به منظور ایجاد ارتباطات دوربرد با نرخ بیت کم طراحی شده است. شبکه LPWAN عمر باتری تجهیزات را تا چند سال افزایش می‌دهد و برای سنسورها و برنامه‌هایی طراحی شده است که نیاز به ارسال مقادیر کمی از داده‌ها در مسافت‌های طولانی و چند بار در ساعت از محیط‌های مختلف دارند.

هر آنچه که باید در مورد پروتکل LoRa بدانید-بخش سوم

در بخش اول و دوم به شبکه‌های LPWAN، پروتکل LoRa، توپولوژی، محدوده باند فرکانسی، لایه‌های ارتباطی و پروتکل‌های امنیتی در این شبکه پرداختیم. در ادامه این مبحث قصد داریم به مقایسه پروتکل LoRaWANبا دیگر پروتکل‌های ارتباطی اینترنت اشیا یعنی Sigfox، NB-IoT، Zigbee بپردازیم.

آیا اینترنت اشیا در زیر آب نیز از کارایی لازم برخوردار است

بیش از دو سوم سطح جهان را آب پوشانده است. این امر در ابعاد اقتصادی نقش مهمی ایفا می‌کند از جمله در سکوهای اصلی نفت و گاز، حمل و نقل و جهانگردی و توریسم.

10 فناوری برتر و نوظهور اینترنت اشیا که باید بشناسید!

فناوری‌های اینترنت اشیا (IoT) تأثیر بسیار گسترده‌ای در سازمان‌ها خواهد داشت و روی استراتژی تجارت، مدیریت ریسک و طیف گسترده‌ای از زمینه‌های فنی نظیر معماری و طراحی شبکه تأثیر می‌گذارد.

اینترنت اشیا صنعتی و تحول در بخش صنایع سنگین

اینترنت اشیا صنعتی (IIoT) شامل سنسورهای صنعتی و سایر دستگاه‌های دیجیتالی است که از طریق اینترنت اطلاعات ارسال و دریافت می‌کنند. این فناوری تأثیرات قابل‌توجهی را در بخش صنایع سنگین ایجاد خواهد کرد.

چگونه اینترنت اشیا موانع موجود برای افراد معلول را از بین می‌برد

معلولین هنوز هم در زندگی روزمره با موانع بسیاری روبرو هستند. اینترنت اشیا (IoT) در رفع این موانع به میدان آمده است.

فواید استفاده از اینترنت اشیا در توسعه وب و اپلیکیشن‌های تلفن همراه

اینترنت از اشیا به یکی از مهم‌ترین فناوری عصر حاضر در سال‌های اخیر تبدیل شده است. این تجهیزات هوشمند به لطف این فناوری قادر به برقراری ارتباط و تعامل با یکدیگر هستند و می‌توانند مزیت‌هایی را در صنایع مختلف از فروشگاه‌های خرده‌فروشی در یک واحد تولیدی گرفته تا تأسیسات حمل‌ونقل ایجاد کنند.

5 راهکار پیشنهادی جهت حفاظت از تجهیزات اینترنت اشیا در برابر حملات سایبری

در چند سال اخیر، حملات سایبری مرتبط با اینترنت اشیا IoT زیاد بوده است و در نتیجه حفظ امنیت سایبری اهمیت زیادی پیدا کرده است.

اینترنت اشیا و صرفه‌جویی در مصرف آب

اینترنت اشیا (IoT)، کنتورهای هوشمند آب و فناوری‌های دیگر فواید بسیاری را به همراه دارند. دولت‌ها در سراسر جهانبه دلیل ضررهای اقتصادی ناشی از ویروس کرونا با فشار زیادی مواجه هستند و شاید برای چند سال آینده در امر تأمین بودجه تحت فشار قرار بگیرند.

کاربرد بینایی ماشین در مدیریت فرایندهای صنعتی

امروزه مدیریت فرایندهای صنعتی در کارخانجات بسیار مهم است. این عمل در واقع نظارت و کنترل کلیه سیستم‌ها و ماشین‌آلات است.

هوش مصنوعی و اتومبیل‌های خودران؛ مغزی متفکر در دل فولاد

اگر قرار است کارهای متعددی که یک راننده در خودرو برای راندن آن انجام می‌دهد حذف یا محدود شود و همچنان خودرو شما را به مقصد برساند، چگونه انجام این کارها بوسیله خود اتومبیل میسر می‌شود؟

اینترنت اشیا برای نظارت بر افراد و فضاها در دوران کرونا کمک می‌کند

شبکه‌های LPWAN (شبکه‌‌های دوربرد توان پایین) مانند Lorawan و Sigfox امکان برقراری ارتباط بین هزاران سنسور را به منظور محافظت از مردم در برابر آلودگی‌ها در اماکن عمومی و خصوصی، ارائه می‌کند.

محافظت از داده‌های اینترنت اشیا با استفاده از تکنولوژی Federation learning

امروزه با توجه به اینکه حجم داده‌های جمع‌آوری شده از دستگاه‌های هوشمند در حال رشد است و مقررات بیشتری نیز مربوط به محافظت از حریم خصوصی در حال اجرا است، (FL (Federation learning راهکاری برای به حداکثر رساندن مزایای استفاده از داده‌های بزرگ (Big Data) ارائه می‌دهد به صورتیکه داده‌های حساس به صورت محلی و به اشتراک گذاشته نشده حفظ می‌شود.

بهترین روش‌های احراز هویت (تأیید اعتبار) در اینترنت اشیا

مؤسسه گارتنر ( شرکتی بین‌المللی ارائه دهنده خدمات مشاوره‌ای در زمینه‌های فناوری اطلاعات ، امور مالی، منابع انسانی، خدمات و پشتیبانی مشتری، ارتباطات، ...) روشهای احراز هویت در اینترنت اشیاء را جزء پر منفعت‌ترین تکنولوژی‌های سال 2020 قرار داده است.

نگهداری و تعمیرات پیشگیرانه یا اختصاراً (PM: Predictive Maintenance)، به مدیران کارخانجات کمک می کند به جای اینکه فقط تماشا کنند و منتظر خرابی بعدی باشند، بیشتر فعال باشند و برنامه های تعمیرات دستگاه ها را به خوبی تحت کنترل داشته باشند.

طبق گزارش جدیدی که در آوریل 2021 توسط Transforma Insights و 6GWorld منتشر شده است ، موردی مهم وجود دارد که باید در نظر گرفته شود. طبق این گزارش، انتظار می‌رود تا سال 2030 استقرار اینترنت اشیا و تغیییراتی که در صنایع مختلف ایجاد می‌کند منجر به صرفه‌جویی بیش از هشت برابری در مصرف انرژی خواهد شد. این معادل صرفه جویی 230 میلیارد متر مکعب آب و جلوگیری از انتشار یک گیگاتون گاز CO2 است. این گزارش، پایداری در فن‌آوری‌های جدید، نوظهور و تأثیری را که این فناوری ها بر مصرف برق ، سوخت، آب ، انتشار CO2 و ضایعات الکترونیکی (eWaste ) خواهد گذاشت را بررسی می‌کند.

در حال حاضر بیشتر روش های ارتباطی ماشین با ماشین(M2M)با استاندارد2G GPRSکار می‌کنند و به پوشش2G EDGE و سیمکارت نیاز دارند. با وجود اینکه که اپراتورها به دلیل کاهش هزینه‌ها، برخی از شبکه های2G را از رده خارج می‌کنند، ولی در پنج سال گذشته استانداردهای جدیدی نیز مانند Zigbee ، LoRa ، LTE-M ، Wi-Fi 802.11ah (HaLow), 802.11af (White-Fi). ظهور کرده است. بسته به نوع کاربرد، نیازهای امنیتی و عوامل هزینه‌زا، برخی از این استانداردها بهتر از سایرین هستند. در ادامه محبوب ترین استانداردها ، ویژگی ها و مزایای آنها را بررسی خواهیم کرد

در حال حاضر بیشتر روش های ارتباطی ماشین با ماشین(M2M)با استاندارد2G GPRSکار می‌کنند و به پوشش2G EDGE و سیمکارت نیاز دارند. با وجود اینکه که اپراتورها به دلیل کاهش هزینه‌ها، برخی از شبکه های2G را از رده خارج می‌کنند، ولی در پنج سال گذشته استانداردهای جدیدی نیز  مانند Zigbee ، LoRa ، LTE-M ، Wi-Fi 802.11ah (HaLow), 802.11af (White-Fi). ظهور کرده است. بسته به نوع کاربرد، نیازهای امنیتی و عوامل هزینه‌زا، برخی از این استانداردها بهتر از سایرین هستند. در ادامه محبوب ترین استانداردها ، ویژگی ها و مزایای آنها را بررسی خواهیم کرد

اگرچه بسیاری از افراد معمولاً اینترنت اشیا و فناوری رباتیک را به عنوان بخش‌های جداگانه از هم می‌بینند، علی‌رغم توسعه روش‌های جدید مهندسی هر یک از این فناوری‌ها، به نظر می‌رسد که این دو تکنولوژی به طور همزمان در حال رشد هستند. انجمن‌های اینترنت اشیا و رباتیک برای ایجاد فناوری جدیدی به نام اینترنت رباتیک اشیا یا IoRT دور هم جمع شده اند. IoRT مفهومی است که در آن دستگاه‌های هوشمند می‌توانند حوادث اطراف خود را رصد کنند، داده‌های سنسورهای خود را تحلیل کنند، از هوش مصنوعی برای تصمیم‌گیری در مورد اقدامات استفاده کنند و سپس برای کنترل اشیا در دنیای فیزیکی عمل کنند.

فناوری‌های هوشمندسازی فوق‌العاده کاربردی می‌باشند، به خانه‌های ما قدرت می‌بخشند و زندگی روزمره ما را کمی ساده‌تر می‌کنند. اگر واقعاً می‌خواهید کمی عمیق‌تر شوید و از فناوری‌های جدید اطلاع داشته باشید، بدانید که هر دستگاه و ابزاری که در خانه شما هست می‌تواند هوشمند شود. در ادامه برخی از غیرمعمول‌ترین دستگاه‌های هوشمندی که از وجودشان خبر نداشتید آورده شده است.

Matter چیست؟

اگر تا به حال به این موضوع فکر کرده‌اید که چرا برخی از دستگاه‌های خانه هوشمند با برخی از همتایان دیگرشان کار می‌کنند و با برخی نه، پس بهتر است با Matter (جدیدترین استاندارد ارتباطی بی سیم) آشنا شوید. این استاندارد البته از سال 2019 در شرکت‌هایی مانند اپل، گوگل، آمازون، سامسونگ و Zigbee Alliance و با نام "پروژه CHIP" شناخته می‌شد، ولی اکنون با نام تجاری رسمی Matter معرفی شده است. هدف Matter فرقی نکرده است، ولی حالا همه چیز رسمی‌تر شده است. اسامی بزرگی که پشت این پروتکل هستند به زودی محصولات خود را با قابلیت پشتیبانی از Matter به بازار وارد خواهند کرد که این ناگزیر روی مصرف‌کنندگان نیز تأثیر خواهد داشت. در این جا ما به سوالات مهمی پاسخ خواهیم داد: Matter چیست، شرکت‌ها در ارتباط با آن چه کارهایی می‌کنند و چرا این اهمیت دارد.

درخواست اطلاعات تکمیلی و مشاوره

درصورتی که بر روی هریک از راهکارهای نبکا اعم از راهکارهای هوشمندسازی و نرم‌افزاری، نیاز به اطلاعات تکمیلی، دمو یا مشاوره دارید، لطفا ضمن تکمیل فرم مقابل، شماره تماس و موضوع مورد نظر را در بخش توضیحات ذکر نمایید. همکاران ما با در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.

ما افتخار همکاری با شرکت های زیر را داریم

لیستی از تمام دسته بندی ها
لیستی از تمام تگ های موجود
چراغ هوشمند 1
عملکرد کلید هوشمند 1
هوشمندسازی روشنایی 1
بهترین کلید هوشمند 1
مزایا کلید هوشمند 1
کنترل کلید هوشمند 1
هاب مرکزی 1
اتوماسیون خانگی 1
جاروبرقی هوشمند 1
مینی پروژکتور هوشمند 1
سیستم پخش هوشمند 1
پروژکتور هوشمند 1
یخچال هوشمند 1
سنسور حرکتی هوشمند 1
سنسور در و پنجره 1
تصفیه هوای خانه هوشمند 1
تصفیه خانه هوشمند 1
سنسور شیائومی 1
سنسور تصفیه هوا 1
تصفیه هوای شیائومی 1
تصفیه هوا هوشمند 1
تصفیه هوشمند 1
اسمارت نبکا 1
سنسور هوشمند 3
هاب هوشمند 1
اجاق هوشمند چیست 1
اجاق القای هوشمند 1
اجاق گاز هوشمند 1
اجاق هوشمند 2
هاب matter 1
هاب خانه هوشمند 1
هوشمند سازی خانه 2
هوشمند سازی 1
خانه هوشمند نُبکا 1
ترموستات هوشمند،قفل هوشمند 1
صفحه نمایش هوشمند 1
زنگ درب هوشمند 2
پریز هوشمند 1
دوشاخه هوشمند 1
آرلو پرو 1
آمازون اکو 1
فیلیپس هیو 1
اپل هوم کیت 1
خانه هوشمند؛دوربین هوشمند؛الکسا؛گوگل اسیستنت؛اپل هوم کیت؛فیلیپس هیو؛آمازون اکو؛آرلو پرو؛دوشاخه هوشمند؛پریز هوشمند؛زنگ درب هوشمند؛صفحه نمایش هوشمند؛ترموستات هوشمند،قفل هوشمند؛دستگیره هوشمند؛خانه هوشمند نُبکا 0
امنیت هوشمند 1
خانه هوشمند دوربین هوشمند 0
خانه هوشمند ؛ دوربین هوشمند 0
خانه هوشمند؛دوربین هوشمند 0
خانه هوشمند؛ دوربین هوشمند 0
تصفیه هوای هوشمند 2